Şeyma Subaşı'ndan acı haber!

Şeyma Subaşı'ndan acı haber!
Şeyma Subaşı'ndan acı haber! Şeyma Subaşı hamile mi? Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı sevgilisi kimdir? Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı'ndan acı haber. Şeyma Subaşı bebeğini kaybetti. Şeyma Subaşı hamile mi? Şeyma Subaşı sevgilisi kimdir? Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı sosyal medya hesabı. Şeyma Subaşı hamilelik açıklaması.

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı'ndan acı haber geldi. Kısa bir süre önce sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı, 'Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum' sözleri ile sosyal medya üzerinden paylaşım yapmıştı. Evlilik teklifinin ardından hakkında çıkan hamilelik iddialarına karşılık, 'Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten' sözleri ile yalanlamıştı. Bu iddianın ortadan kalkmasının ardından evlilik hazırlıklarına başlayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün şok eden bir açıklama ile sosyal medyada paylaşım yaptı.

Paylaşımını ingilizce bir şekilde yapan Şeyma Subaşı, 'Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım.' diyerek hamile olduğunu duyurmuştu.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaoussi ile sosyal medyada hesabında boy göstermeye devam eden Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün 'Senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Aile olmak için sabırsızlanıyorum. Harika bir koca ve baba olmanı izlemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte paylaşacağımız gelecek için çok heyecanlıyım aşkım' sözleri ile sevgilisinin doğum gününü kutlamıştı. Birlikte eğleneceli vakit geçirerek sık sık paylaşım yapan Şeyma Subaşı, yaptığı son paylaşım ile acı haberi verdi. 

Bebeğini kaybetti!

Kısa süre önce hamile olduğunu açıklayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, 'Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var.' sözleri ile acı haberi verdi. Yaşadığı stresli bir süre nedeniyle evlilik hazırlıklarına ara verdiğini ve yine bu nedenle bebeğini kaybettiğini söyleyen Şeyma Subaşı, herkesten destek istedi.

 

24-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar