Yetenek Sizsiniz başlıyor! İşte yeni jüri üyeleri...

Yetenek Sizsiniz başlıyor! İşte yeni jüri üyeleri...
Acun Ilıcalı'nın Türkiye'ye getirdiği eğlence programı Yetenek Sizsiniz yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli vatandaşların yarıştığı programın yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı..

Türkiye'nin en başarılı isimlerinden olan Acun Ilıcalı, yurt dışında yayınlanan pek çok programı Türkiye'ye getirdi. Bunlardan en çok izlenen programlardan biri de Yetenek Sizsiniz oldu. Programda birbirinden yetenekli vatandaşlar jüri üyelerinin karşılarına çıkıp tüm yeteneklerini sergiliyor. Aldıkları 3 EVET oyu ile de yarışmada finale kadar yükselme şansı elde ediyor.

YETENEK SİZSİNİZ BAŞLIYOR!

Show TV ardından Star TV'de yayınlanmasının ardından Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalını alması ile birlikte program TV8 ekranlarına taşındı. Yayınladığı günden bu yana program izlenme rekorları kırıyor. Şimdi ise yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Fakat bu sezon jüri üyelerinden değişiklik yapıldı. Yetenek Sizsiniz yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Geçen sezon Yetenek Sizsiniz'in jüri üyelerinden olan Eser Yenenler bu sezonda olmayacak. Eser Yenenler'in yerine jüri üyeleri ilk sezondaki isimlerden oluşuyor. Yetenek Sizsiniz bu sezon Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran ile ekranlarımıza gelecek. Yetenek Sizsiniz'i canlı izlemek için TV8 CANLI İZLE adresini ziyaret ediniz. İşte Yetenek Sizsiniz yeni sezon fragmanı..

11-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler