Ateşböceği dizisinden kötü haber geldi

Ateşböceği dizisinden kötü haber geldi
Yaz sezonuna bombe gibi bir giriş yapan Ateşböceği dizisinden kötü haber geldi. Yayınlanmaya başladığı andan itibaren oldukça sevilen dizi yeni sezonun başlaması ile kan kaybetmeye başladı. Ve kötü haber geldi.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ateşböceği sonunda pes etti. Yaz sezonunda merhaba diyen dizi yeni sezonun başlaması ile birlikte kan kaybetmeye başladı. Yeni başladığı günden itibaren büyük beğeni toplayan dizinin yeni sezon dizileri sayesinde papucu dama atıldı. Yeni sezonda başlayan diziler reytingleri alt üst edince dizi reytinglerde alt sıralara yerleşti. Hal böyle olunca dizinin ilk olarak yayın günü değişti. Sonrasında ise o kötü haber geldi.

ATEŞBÖCEĞİ VEDA EDİYOR

Yaz dizilerinden en çok izlenen listesinin ilk sıralarında yer alan Ateşböceği daha fazla dayanamadı. Perşembe günü ekranlara gelen dizinin ilk önce yayın günü Pazar gününe alındı. Fakat yapılan bu adımda da başarı elde edemeyince dizinin yapımcıları final kararı aldı. Gün değişikliği fayda etmeyen dizi 3 bölüm sonra ekranlara veda edecek. 

Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir'in  başrollerini paylaştığı dizinin son 3 bölümünü internetten canlı olarak izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz. Yaz döneminde çok sevilen dizide şöfor Aslı ve Avukat Barış'ın aşk hikayesi konu alınıyordu. Peki dizi nasıl bir final yapacak? Bunların hepsinin cevabı için canlitv.com adresine tıklayın..

10-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar