Yetkin Dikinciler koronavirüs uyarısı yapan magazin muhabirlerine sert çıktı!

Yetkin Dikinciler koronavirüs uyarısı yapan magazin muhabirlerine sert çıktı!
Koronavirüs salgını tedbirlerine uymayan oyuncu Yetkin Dikinciler, kendisini uyaran magazin muhabirlerine sert bir şekilde tepki verdi. İşte yaşanan olayın detayları!

Koronavirüs salgını sebebiyle gündelik hayatta yaşanan değişiklikler birçok kişiyi bunaltsa da yetkililer kurallara uymanın hayati önemde olduğunu sık sık belirtiyor. Birçok film ve dizi projelerinde oyunculuk yapan Yetkin Dikinciler de koronavirüs izolasyon kurallarına uymaması sebebiyle gündeme gelen isimlerden oldu. Koronavirüs, bilindiği üzere maksimum derecede tedbirli olmamızı gerektiren ve özellikle ünlü ve toplum önünde olan kişilerin tedbirlere uyarak örnek olması gereken tehlikeli bir salgın. Fakat, ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler bir kafede otururken magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Daha önceden koronavirüs salgını sebebiyle kafeler  tedbir amaçlı kapatılmıştı. Bir magazin muhabirinin kafede oturmanın yasaklandığını hatırlatması üzerine sinirlenen Dikinciler, medya çalışanına  sert tepki verdi.

Şaşırtan Tepki

Eşref Saati ve Muhteşen Yüzyıl dizileri ve Babam ve Oğlum gibi unutulmaz sinema filmlerinde oynayan sevilen oyuncunun magazin muhabiriyle arasında yaşanan diyalog oldukça üzücüydü. Olay, Yetkin Dikinciler'in bir kafede görüntülenmesiyle başladı. Kafede oturmanın yasak olduğu, TV 100 muhabiri tarafından kendisine hatırlatılması üzerine Dikinciler, sert bir tepkiyle muhabire cevap verdi. Ünlü oyuncu Dikinciler, "Olayı seviyesizleştirmeye gerek yok, kahve alıp çıktım. Sus dinle, sana insanca davranıyorum. Kuralları  bilmediğin halde konuşuyorsun. Maske takmakta kural değil ama ben soğuk diye takıyorum” ifadelerini kullandı. Yaşanan olay son günlerde magazin muhabirlerine yönelik artan tepkilere yeni bir örnek olarak kayıtlara geçti.

Yetkin Dikinciler kimdir?

Yetkin Dikinciler, sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. 15 Ağustos 1969 doğumlu olan Dikinciler gişede başarılı olmuş bir çok sinema filmi, çok reyting alan bir çok dizi film ve bir çok tiyatro oyununda rol almıştır. Subay bir baba ve hemşire bir annenin tek çocuğudur. İlkokul ve liseyi İstanbul’da okuduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Oyunculuk hayatı Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda başladı ve daha sonra Antalya ve Diyarbakır Devlet Tiyatroları'nda devam etti. İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin olan Dikinciler, Babam ve Oğlum sinema filmiyle tanınmaya başladı. Mavi Gözlü Dev sinema filmiyle Çağdaş Sinemacılar Derneği En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldı. Selenlendirme ve tiyatro oyunu yönetmenliği de yapan Dikinciler’in halen aktif oyunculuk hayatı devam etmektedir.

15-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar