Yıldız de Bana yarışmasında son dakika değişikliği

Yıldız de Bana yarışmasında son dakika değişikliği
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni yarışma programı Yıldız de Bana’da son dakikada jüri değişikliğine gidildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve uzun süredir hazırlıklarının ve yarışmacı adaylarının seçimlerinin yapıldığı yeni program Yıldız de Bana için son pürüzler gideriliyor. Şimdilik 31 Mart tarihinde yayınlanması beklene yarışma programı geçmişte kanallarda pek çok örneği görülen türden bir program olarak ekrana gelecek. Yarışmaya katılan adayların en iyi olmak için verdiği mücadelenin ekrana getirileceği ve dizi ve film sektörüne yeni isimlerin, oyuncuların kazandırılmaya çalışıldığı proje Patel Film tarafından hazırlanıyor. Özellikle yarışmada yer alacak olan jüri üyeleriyle dikkatleri çeken programda yer alacak jüri üyelerinden biri de ünlü oyuncu Kerem Alışık idi. Ancak son anda yapılan değişiklikle Kerem Alışık’ın projeden çekildiği ve yapım şirketi tarafından yerine başka ünlü bir ismin getirildiği öğrenildi.  

Kerem Alışık Son Anda Ayrıldı

Pastel Film tarafından hazırlanan ve uzun bir süredir yarışmacı başvurularının yapıldığı ve hazırlıklarında sona gelinen Yıldız de Bana adlı programda son dakika ayrılığı yaşandı. Yarışmanın jüri üyeleri arasında yer alan başarılı ve ünlü oyuncu Kerem Alışık son anda yarışmanın jüri kadrosundan ayrıldı. Yapımın başından beri jüri üyeleri arasında yer alan oyuncunun iş yoğunluğu sebebiyle Yıldız de Bana yarışmasından ayrıldığı öğrenildi. Ünlü ismin son anda yarışmadan çekilmesinin ardından yapım şirketi Kerem Alışık’ın yerine yine ünlü bir isim olan Zafer Algöz’le anlaştı. Böylece yarışmanın jüri üyeleri arasında, Hülya Avşar, Büşra Pekin, Hamdi Alkan ve Zafer Algöz’ün yer alacağı öğrenildi.

Cuma Akşamı Yayınlanacak

Uzun bir süredir hazırlık ve aday başvuru sürecinin devam ettiği yeni televizyon yarışma programı Yıldız de Bana’da sona gelindi. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve analın Cuma akşamlarını emanet edeceği yarışmanın yayın tarihi olarak 31 Mart Cuma akşamı belirlendi. Daha önce uzun yıllar boyunca aynı günde yer alan Arka Sokaklar’ın beklenmedik bir şekilde final yapmasıyla Cuma günü kanalın boş günlerinden olmuştu. Kanal yönetimi de bunun üzerine harekete geçerek Arka Sokaklar’ın yerine Yıldız de bana yarışma programını getirmeye karar verdi. Böylece kanal oldukça güçlü yapımların yer aldığı Cuma akşamını yeni başlayacak yarışma programına emanet etme kararı aldı. belirlenen adayların en iyi şekilde kendilerini ortaya koymaya çalışacakları program dizi ve sinema dünyasına yeni isimlerin kazandırılmasını hedefliyor. Program ilk olarak tarihi 31 Mart Cuma akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar