Kuş Uçuşu 3. Sezon Çekimleri Başladı

Kuş Uçuşu 3. Sezon Çekimleri Başladı
İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve oldukça başarılı geri dönüş alan Kuş Uçuşu’nun 2. Sezon yayını ve 3. Sezon çekimleri başlıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği Netflix’in orijinal yerli dizilerinden olan Kuş Uçuşu 3. Sezon onayını almayı başarmıştı. İlk sezon oldukça başarılı bir geri dönüş alan dizinin ikinci sezonu da çekilmiş sadece deprem bölgesinde yoğun bir bireysel çalışma yürüten dizinin başrol oyuncularından İbrahim Çelikkol’un çekimleri kalmıştı. Ünlü oyuncunun 2. Sezona ait çekimleri de geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Çok yakında ikinci sezonu yayınlanmaya başlayacak olan dizinin 3. Sezon hazırlıkları da tamamlandı ve dizinin çekimleri için önünde bir sorun kalmadı. Yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci’nin oturduğu ve senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Kuş Uçuşu’nun 3. Sezonu için toplanan ekip sete çıkarak motor dedi.

2. Sezon Yayınlanmaya Başlıyor 3. Sezon Motor Dedi

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin bir araya geldiği başarılı dizilerden Kuş Uçuşu’nun 3. Sezonu için çıkan onay ve yapılan hazırlıkların ardından dizinin çekimleri için sete çıkıldı. Aynı zamanda dizinin ana oyuncularından İbrahim Çelikkol’un 2. Sezon çekimlerinin de yapıldığı ve tamamlanmak üzere olduğu dizinin 2. Sezonu önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor. Netflix’in sevilen yerli içeriklerinden olan dizinin 3. Sezon çekimlerini ise başarılı ve genç yönetmenlerden Burak Müjdeci yapacak. Dizinin 3. Sezon çekimlerinin de kısa sürede tamamlanması ve ikinci sezonun ardından yayına girmesi bekleniyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizide bir televizyon kanalında çalışan gözü kara ve hırslı bir genç kız ile yılların tecrübesi bir sunucunun arasındaki çatışma hikaye ediliyor.

Kuş Uçuşu Oyuncuları

Netflix’te yayınlanan ilk sezonuyla büyük bir izlenme kitlesine ulaşan ve platformun yerli içerikler arasında en çok geri dönüş aldığı projelerden olan Kuş Uçuşu yayınlanan ilk sezonun ardından ikinci sezon onayını almış ve çekimlere başlamıştı. Henüz ikinci sezon yayınlanmadan 3. Sezon onayını da alan dizinin kadrosunda, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Zafer Ergin, Şifanur Gül, Ertan Ekmekçi, Elif Kurtaran, Merve Nil Güder, Özgür Daniel Foster, Eren Çiğdem, Demircan Kaçel ve Elif Gökçe Özay yer alıyor.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar