Yılmaz Erdoğan Kubilay Aka Baba Oğul Olarak

Yılmaz Erdoğan Kubilay Aka Baba Oğul Olarak
Şu sıralar Zaferin rengi Filminin çekimlerinde olan başarılı ve genç oyuncu Kubilay Aka yeni sezonda Yılmaz Erdoğan’la baba oğul karakterini canlandıracak.

Uzun yıllardır televizyon kanalları için proje üretmeyen ve daha çok sinema filmleri yazan ve internet yayın platformlarıyla çalışan ünlü oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan bu sezon Kanal D için yeni bir projenin hazırlıklarına başladı. İnci Taneleri adını taşıyan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi BKM Film tarafından hazırlanırken dizide Yılmaz Erdoğan hem başrol olarak yer alacak ve hem de dizinin senaryosunu kaleme alacak. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in yer aldığı dizinin cast çalışmaları devam ederken kadroya son olarak başarılı ve genç bir isim olan ve son yılların en popüler oyuncuları arasında bulunan Kubilay Aka dahil oldu. Bir dram ve komedi türünde ele alınacak olan dizinin çekimlerinin ekim ayı ortalarında başlaması planlanırken diziye yeni katılan Kubilay Aka’nın hikayede Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı karakterle baba oğul olarak seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

İnci Taneleri Güçlü Geliyor

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Kasım ayı gibi yayın hayatına başlaması planlanan İnci Taneleri BKM Film tarafından hazırlanıyor. Senaryosunu ünlü isim Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez yer alıyor. Şu ana kadar oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün yer alacağının açıklandığı dizinin üçüncü oyuncusu ise son dönemin genç ve başarılı oyuncusu Kubilay Aka oldu. Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısı ile seyircinin sevdiği ve yapımcıların da sık sık projeleri için görüştüğü oyuncunun dizide Yılmaz Erdoğan’ın canlandıracağı karakterin oğlu olarak hikayede yer alacağı öğrenildi. Henüz cast çalışmaları devam eden dizinin aynı zamanda prodüksiyon hazırlıkları da devam ediyor. Yılmaz Erdoğan dizinin 10 bölüm senaryosunun hazır olduğunu belirtmiş ve ortalama 80 dakikalık bir dizi hazırladığını açıklamıştı.

Kubilay Aka

Son dönemin gözde isimlerinden olan ünlü ve genç oyuncu Kubilay Aka bugüne kadar üst düzey yapımlarda yer aldı. Çukur, Üç Kuruş gibi yapımlarla adını duyuran oyuncu şu sıralar Abdullah Oğuz tarafından hazırlanan ve sinema severlerin çok yakından takip ettiği Zaferin Rengi Filminde başrol oynuyor. Çekimleri henüz başlayan film bir dönem filmi olarak seyirciyle buluşacak. Fenerbahçe Futbol Takımının Milli Mücadele sırasında yaptıklarını ve mücadeleye futbolla katkıda bulunduklarını anlatan film yakında sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar