Teşkilat Dizisine Bomba Uzmanı Geliyor

Teşkilat Dizisine Bomba Uzmanı Geliyor
TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Teşkilat çok yakında yeni bölümleriyle seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna yeni bir isim bomba uzmanı olarak katıldı.

TRT 1 ekranlarının Pazar akşamları yayınlanan ve seyirci tarafından çok sevilen aksiyon ve macera dizisi Teşkilat yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu ve her sezon ana castının büyük çoğunluğunu yenileyen dizi Milli İstihbarat Teşkilatı’nın ele aldığı görevleri ve bu görevlerin ülke ve millet için ne kadar önemli olduğunun hikayesini anlatıyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon dördüncü sezonuyla ekrana gelecek olan Teşkilat dizisi geçtiğimiz sezon sonunda dizinin ana oyuncusu Dreniz Baysal Yurtçu ile yollarını ayırmıştı. Dizinin başladığı ilk bölümden itibaren kadrosunda yer alan Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal Yurtçu’nun yerine genç ve başarılı oyuncu Aybüke pusat ile anlaşmaya vardı. Dizinin bu sezon yayınlanacak 4. Sezonunda ayrıca birbirinden başarılı başka isimlerde dizinin kadrosuna katıldı.

Bomba Uzmanı Nazlı

Tims & B yapım tarafından hazırlanan ve son üç sezondur Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Teşkilat yeni yayın dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna pek çok yeni ismin katıldığı ve başrolünde Murat Yıldırım’ın rol aldığı dizinin kadın başrolü için daha önce Aybüke Pusat ile anlaşılmıştı. Deniz Baysal Yurtçu’nun yerine hikayeye dahil olan güzel oyuncu şimdiden heyecanla beklenirken dizinin kadrosuna son olarak Melisa Akman dahil oldu. Genç ve güzel oyuncunun Teşkilat dizisinin hikayesinde bomba uzmanı olan Nazlı karakterine hayat vereceği öğrenildi. Tehlikelerden çekinmeyen gözü pek bir karakter olarak seyirciyle buluşacak oyuncunun yakımda çekimleri başlayacak dizide seyirciye heyecanlı anlar yaşatacağı öğrenildi.

Teşkilat Yeni katılan oyuncular

Bugüne kadar birçok üst düzey oyuncunun hikayesinde yer aldığı ve hikaye gereği diziden ayrıldığı Teşkilat’ın bu sezon ki oyuncu kadrosuna da yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve ekim ayının ikinci haftasında seyirciyle dördüncü sezonunda buluşması beklenen diziye yeni katılan isimler arasında

-          Aybüke Pusat

-          Cengiz Bozkurt

-          Sarp Levendoğlu

-          Selin Genç

-          Tuğçe Açıkgöz

-          Ceyhun Mengiroğlu ve

-          Melisa Akman yer alıyor. Teşkilat 4. Sezonuyla ekim ayında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar