Yılmaz Tüzün Arka Sokaklar Dizisiyle Geri Dönüyor

Yılmaz Tüzün Arka Sokaklar Dizisiyle Geri Dönüyor
Yıllardır ekranlardan uzak kalan usta oyuncu Yılmaz Tüzün yeniden setlere dönüyor. Başarılı oyuncu Arka Sokaklar’a dahil oldu.

Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve artık televizyon dizileri arasında tam bir efsane ve fenomene dönüşen başarılı dizi Arka Sokaklar yeni yayın dönemi için son hazırlıklarını yapıyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımların arasında yer alan ve Erler Film tarafından hazırlanan dizi bugüne kadar yüzlerce oyuncunun gelip geçtiği bir okul haline geldi. Pek çok oyuncu ilk set tecrübesini burada yaşarken pek çok oyuncu da tecrübelerini burada yeni oyunculara aktardı ve canlandırdıkları karakterlerle diziye ayrı bir renk ve tat kattı. Son olarak kadrosundan dev bir isim olan Şevket Çoruh’u kaybeden Arka Sokaklar yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Pek çok yeni oyuncunun kadrosuna dahil olduğu Arka Sokaklar’a son olarak yılların başarılı oyuncularından biri olan Yılmaz Tüzün dahil oldu.

Arka Sokaklar’da Polis Olacak

Erler Film tarafından hazırlanan ve Kanal D’nin değişmeyen dizilerinden olan Arka Sokaklar yeni sezonu açıyor. Aldığı reytinglerle kanalın yıllardır Cuma akşamlarını emanet ettiği Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna yeni sezon öncesi yeni isimler katılmaya devam ediyor. Dizinin birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuna son olarak ünlü ve yılların eskitemediği bir isim olan Yılmaz Tüzün dahil oldu. Yılmaz Tüzün bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı ancak uzun zamandır setlerden uzak kalmıştı. Oyuncu yeniden setlere dönerken Arka Sokaklar’da polis karakterine hayat verecek.

Yılmaz Tüzün Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve özellikle efsane diziler arasında yer alan Deli Yürek dizisinde beş sezon boyunca yer aldı. Ünlü isim 6 Kasım 1967 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alarak setlerde yer almıştır. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncu halen tiyatro sahnelerinde yer almaya devam etmektedir. Yılmaz Tüzün’ün rol aldığı yapımlar arasında, Deli Yürek, Sıcak Saatler, Eylül Fırtınası, Oğlum İçin, Baş Belası, Yaralı, Toprağa kan Düştü, Keçiboynuzu, Bir Çift Çizme, Namus ve Reyting Hamdi adlı yapımlarda yer almıştır. Yılmaz Tüzün uzun zamandır ekranlardan uzak kalmıştır.

28-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar