Yazgı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yazgı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu
TV8 ekranlarının yeni sezonda Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’lü günlük dizisi ‘Yazgı’nın yayın tarihi belli oldu. Yazgı dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Acun Medya tarafından yapımının üstlenildiği dizinin yürütücü yapımcılığını Akn Film yapıyor. TV8 ekranlarının yeni günlük dizisi ‘Yazgı’nın geçtiğimiz aylarda çekimleri tamamlandı. Başrollerini daha önce Adını Sen Koy isimli günlük dizide başrollerini Erkan Meriç’in Hazal Subaşı ile paylaştığı 4 sezon 397 bölüm ekranlara gelen dram ve romantik türdeki bu dizi ile yıldızı parlayan Erkan Meriç rol alıyor. Uzun bir aradan sonra yeniden bu tür bir yapım ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Gülümse Kaderine’ dizisi ile son olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Erkan Meriç ve partneri Yağmur Öztürk’ün paylaştığı dizi hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Şahin ve Filiz Polat Turan otururken, senarist grubunda Yaşar Aksu, İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Bektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tolga Küçük, Gülseren Aydın ve Ali Göğebakan gibi önemli kalemler bulunuyor. Yazgı’nın başrol oyuncuları kimler? Yazgı dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Yazgı hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler…



Yazgı Dizisinin Konusu Ne?

Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Erkan Meriç Yazgı dizisinde, etkili bir aşk hikayesi içerisinde izleyeceksiniz. Karakterler arasındaki zıtlaşmanın bol bol işleneceği dizide, yayınlanan fragmanları ile de etkili bir hikâyeye sahip olduğunu gösteren Yazgı da açığa çıkan sırların işleneceği insan hikayelerini konu alıyor. Geçmişimizden ve ailemizden birçok izi taşıyacak dizi, izleyiciyi bu hikayelerle şaşırtmayı amaçlıyor. 

Yazgı dizisinde; birbirini yıllarca hiç tanımadan büyüyen iki gencin hikayesini konu alıyor. Kendi planlarını yapan bu iki gence rağmen, kader onları biranda bir araya getirecek. Bir araya gelen iki gencinin hikayesi zamanla bir aşk öyküsüne dönüşecek.



Yazgı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk Yazgı dizisinin başrollerini paylaşıyor.

Erkan Meriç daha önce Kurtlar Vadisi dizisi, Fatmagül’ün Suçu Ne? Acayip Hikayeler, Beyaz Karanfil, Bedel, Savaşçı, Gülümse Kaderine dizilerinde, Zeynep’in Hikayesi, İkimize Bir Dünya, Hayat Çizgisi Suriye sinema filmlerinde rol almıştı.

Yazgı dizisinin kadın başrolü olarak rol alacak Yağmur Öztürk yüzlerce oyuncu arasından seçildi ve dizi de ‘Dünya’ rolüne hayat verecek. Daha önce ‘Sevdim Bir Kere’ dizisinde ‘Leyla’ karakterini canlandırmıştı. Daha sonra ‘Anneler’ adlı günlük dizinde ‘Ceren’e hayat verdi. 

Günlük dizi Yazgı’nın oyuncu kadrosunda, Erkan Meriç, Yağmur Öztürk, Alper Türedi, Elvan Boran, Ceren Yavuz, Numan Çakir, Buket Dereoğlu, Zeynep Utku, Melih Özkaya, Denisa Gültekin, Derya Kurtuluş Oktar, Halil İbrahim Yilmaz, Hülya Diken, Cem Baza, Dilara Üçüncüoğlu, Cemal Gören, Ufuk Kaplan ve Yasemin Nur Öztürk yer alıyor.

Yazgı Dizisi Hangi Kanalda, Ne Zaman Yayınlanacak?

Yazgı dizisi 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 13.30’da Tv8 ekranlarında yayınlanacak.

28-09-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar