Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi belli oldu

Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi belli oldu
OGM Pictures yapımı Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi açıklandı. Senaristliğini Nuran Evren Şit'in üstlendiği dizide başrolleri Birkan Sokullu ve Ebru Şahin paylaşıyor.

Sıra dışı konusuyla Star TV'nin idialı dizisi Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi belli oldu. Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor, Necip Memili ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Yüz Yıllık Mucize’nin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor.  Dizi severler merak ediyor, OGM Pictures imzalı Yüz Yıllık Mucize ne zaman yayınlanacak? Sıra dışı hikâyesi ve usta oyunculardan oluşan kadrosuyla Yüz Yıllık Mucize haberimizde. Şimdi detaylar

Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi belli oldu

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu OGM Pictures yapımı Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi açıklandı. Senaristliğini Nuran Evren Şit'in üstlendiği dizide başrolleri ünü Birkan Sokullu ve Ebru Şahin paylaşıyor. Sürekli 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini izleyici ile buluşturacak olan Yüz Yıllık Mucize15 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek. Yüz Yıllık Mucize, ilk bölümüyle 15 Mart Perşembe 20.00'de Star TV'de!

Yüz Yıllık Mucize'nin konusu nedir?

Star Tv’nin iddialı dizisi Yüz Yıllık Mucize; ilgi çekici hikayesi ile muadillerinden farklı bir yol izliyor. 130 yaşındaki Ali Tahir (Birkan Sokullu); hayatıyla ilgili önemli bir karara varmak üzereyken Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşır. Bu tanışma sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Harika ve Kemal için yeni bir sayfa açılmış ve yapacakları tercihler kaderlerinde rol oynayacaktır. Sıra dışı konusu itibariyle Benjamin Button’un Tuhaf Hikayesi’ni andıran Yüz Yıllık Mucize'nin kaç bölüm yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

Yüz Yıllık Mucize'de kimler oynuyor?

OGM Pictures imzalı Yüz Yıllık Mucize'nin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizide Birkan Sokullu ve Ebru Şahin başrolleri paylaşıyor. 130 yaşında olmasına rağmen daima 30 yaşında görünen Ali Tahir’in sıra dışı hikayesini Star Tv’de izleyiciyle buluşturacak olan dizide ayrıca Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra gibi usta oyuncular da rol alıyor. ‘Yüz Yıllık Mucize ilk bölümüyle 15 Mart Perşembe Star Tv’de. Keyifli seyirler.

11-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar