30 Mart 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

30 Mart 2023 Perşembe Reyting Sonuçları
30 Mart 2023 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Camdaki Kız’ın liderliği devam ederken Aldatmak ilk 3’te yer adı. Yeni başlayan Yüz Yıllık Mucize yapımcısını sevindirdi.

Yüz Yıllık Mucize, Camdaki Kız, FOX Haber, Aldatmak ve ATV Haber’in kıyasıya yarıştığı 30 Mart 2023 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Camdaki Kız’ın haftalardır süren liderliği devam ederken ısrarlı takibini sürdüren Aldatmak ilk 3’te yer almayı başardı. Yeni başlayan Yüz Yıllık Mucize 4. Olarak yapımcısını sevindirdi. Dizi severler merak ediyor, gündüz kuşakları, diziler, yarışma programları ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları nasıl şekillendi? Reyting sıralamasında hangi dizi ilk 3’e girmeyi başardı? İddialı yarışmalar ve haber bültenleri arasında süren rekabette düne dair reyting sonuçları haberimizin detaylarında.

30 Mart 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Yüz Yıllık Mucize, Camdaki Kız, FOX Haber, Aldatmak, ATV Haber’in sıralamayı oluşturduğu 30 Mart Perşembe programların ekran karnesi belli oldu. Bir Perşembe klasiği haline gelen Camdaki Kız her üç kategoride ilk sırayı alırken onu takip eden Aldatmak ilk 3’e girmeyi başardı. Deprem döneminde liderliğini koruyan Selçuk Tepeli ile Fox Ana haber ikincilik koltuğuyla yetinirken henüz ikinci bölümü yayınlanan Yüz Yıllık Mucize bir sürprize imza atarak 4. Oldu.

Camdaki Kız durdurulamıyor

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız liderliğini sürdürüyor. Her üç kategoride 1. Olan Camdaki Kız Selçuk Tepeli ve Aldatmak ile olan yarışını sürdürüyor. Yapımcıların sonucunu merakla beklediği Total'de ilk sırada Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız, ikinci sırada Atv dizisi Aldatmak, üçüncü sırada Atv Ana Haber yer aldı.

Yüz Yıllık Mucize sürpriz yaptı

Henüz 2. Bölümü yayınlanan ve sıra dışı konusuyla izleyiciden tam not alan Yüz Yıllık Mucize 4. Sırayı alarak bir sürprize imza attı. Dizi severler çok yakında Camdaki Kız ile rekabet edeceğini düşünüyor. Bir başka reyting ölçümü olan AB'de 1. sırada Camdaki Kız, 2. sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, 3. sırada ise Aldatmak dizisi yer aldı. Bener bir tablonun yaşandığı 20+ABC1 grubunda birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber, üçüncü sırada ise Aldatmak dizisi yer aldı.

İşte reyting sonuçları:

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar