Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi ertelendi

Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi ertelendi
Ben tam 100 yıl boyunca bir mucizeyi yaşadım, sloganıyla tanıtımı yapılan Yüz Yıllık Mucize izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yayın tarihi bir hafta ertelendi.

Başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in paylaştığı Star Tv’nin iddialı dizisi Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi ertelendi. OGM Pictures yapımı Yüz Yıllık Mucize 16 Mart Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecekti. Çekimleri yetişmeyen dizinin yayın tarihi ertelendi. Dizi severler merak ediyor, açıklandı. Senaristliğini Nuran Evren Şit'in üstlendiği dizide Yüz Yıllık Mucize ne zaman yayınlanacak? İlginç hikâyesi ve seçkin kadrosuyla Yüz Yıllık Mucize dizisi haberimizde. Şimdi detaylar

Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi ertelendi

Ben tam 100 yıl boyunca bir mucizeyi yaşadım, sloganıyla tanıtımı yapılan Yüz Yıllık Mucize izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu Yüz Yıllık Mucize'nin yayın tarihi daha önce 16 Mart Perşembe olarak açıklanmıştı. Ancak çekimleri yetişmeyince dizinin ilk bölümü yetişmedi. Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı dizide başrolleri ünü Birkan Sokullu ve Ebru Şahin paylaşıyor. Her zaman 30 yaşında olan bir adamın 100 yıllık süreçteki enteresan hikâyesini izleyici ile buluşturacak olan Yüz Yıllık Mucize 23 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek. Star Tv’nin gizemli dizisi Yüz Yıllık Mucize, ilk bölümüyle 15 Mart Perşembe 20.00'de Star TV'de!

Kadroda seçkin isimler yer alıyor

Birbirinden çok farklı konsepteki dizilerin yapımcısı olan OGM Pictures imzalı Yüz Yıllık Mucize 23 Mart Perşembe günü başlıyor. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturduğu diziyi Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in başrolde olduğu dizide Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra gibi usta oyuncular rol alıyor.

Yüz Yıllık Mucize'nin konusu nedir?

Gerçek yaşı 130 yaşında olmasına rağmen daima 30 yaşında görünen Ali Tahir’in gizemli ve maceraperest hayatını Star Tv’de izleyiciyle buluşturacak olan dizi “Ben tam 100 yıl boyunca bir mucizeyi yaşadım” mattosuyla ekrana geliyor. Daima 30 yaşında olan Ali Tahir (Birkan Sokullu); hayatıyla ilgili önemli bir karara varmak isterken Harika (Ebru Şahin) adlı güzel bir kadınla karşılaşır. Bu tanışma sonrası iki araf için de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Harika ve Kemal’e sunulan seçenekler onların kaderlerinde rol oynayacaktır. ‘Yüz Yıllık Mucize ilk bölümüyle 23 Mart Perşembe Star Tv’de. Keyifli seyirler.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar