Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor?

Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor?
Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşacak Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Yüzleşme dizisinin konusu ne? Hangi oyuncular rol alıyor?

Yüzleşme dizisi yakın zamanda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Hangi isimleri oyuncu kadrosunda barındırıyor? Konusu ne? Bu soruların hepsinin haberimizde cevaplamaya çalışacağız.

Geçtiğimiz günlerde Yüzleşme dizisinden süresi 50 saniye olan 3 farklı fragman geldi. Her fragman farklı bir karakteri baz alıyor. İlk fragmanda Fikret karakteriyle Uğur Yücel'i görüyoruz. İkinci fragmanda Levent karakteriyle Yiğit Kirazcı yer alıyor. Son fragmanda Engin Öztürk, Ömer Aladağ karakteriyle karşımıza çıkıyor.

YÜZLEŞME NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımında The Company'i gördüğümüz Yüzleşme dizisi Kanal D'de yayınlanacak. Yapımcılığını Bülent Turgut'un üstlendiği Yüzleşme dizisinin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıer birlikte yaparken senaryosunu Altuğ Küçük kaleme alıyor. 10 Ocak Perşembe günü çekimlere başlanan Yüzleşme dizisi 5 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

YÜZLEŞME OYUNCULARI

Son dönemde Show TV'de yayınlanan İçerde, Familya ve Muhteşem İkili dizilerinde rol alan Uğur Yücel, 2019'da Yüzleşme dizinin başrolünde olacak. Özellikle Leyla ile Mecnun, Güneşi Beklerken ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizileriyle aklımızda yer edinen Hande Doğandemir'de Yüzleşme dizisinde rol alacak bir başka oyuncu. Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinden hatırladığımız Engin Öztürk ve ATV'de yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisiyle tanınırlığını arttıran Yiğit Kirazcı'da Yüzleşme dizisinde yer alacak.

Yüzleşme dizisinin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel (Fikret), Hande Doğandemir (Masal), Engin Öztürk (Ömer), Yiğit Kirazcı (Levent), Zeynep Eronat (Songül), Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt), Şerif Sezer (Bibi), Mesut Akusta (Battal), Macit Koper (Halil), Durul Bazan (Yako), Gülsim Ali (Ayşegül), Darda Yasir Yenal (Yüzbaşı Gökhan), Gözde Çığacı (Seda), Müfit Kayacan (Selim), Yeşim Gül (Seher) gibi isimler yer alıyor.

YÜZLEŞME KONUSU

Kalender kasabasında genç bir kadın olan Masal ama herkesin onu tanıyacağı diğer adı Buket. Yıllar önce hayatını enkaza çeviren o olayın intikamını almak için geri gelmiş. Yüzleşmenin hiç bu kadar zor olacağını tahmin edememişti. Fikret bey koku ve esas üretmekte ama aslında binlerce çiçek içinde aradığı tek şey kayıp olan kızının kokusudur. 

04-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler