03 Şubat 2019 Pazar günü Reyting Sonuçları Açıklandı!

03 Şubat 2019 Pazar günü Reyting Sonuçları Açıklandı!
03 Şubat 2019 Pazar günü Reyting Sonuçları Açıklandı! Pazar günü reytinglerde kim birinci oldu? Pazar günü reyting sonuçları açıklandı mı? Kardeş Çocukları reyting sonuçları.

03 Şubat 2019 Pazar günü Reyting Sonuçları Açıklandı! En sevilen dizi ve programların yer adlığı Pazar gününde en çok hangi dizi izlendi? Reyting sonuçlarında hangi dizi ve programlar ilk sırada yer aldı? Kardeş Çocukları dizisi reyting sonuçları. Kaçış dizisi reyting sonuçları. Savaşçı reyting sonuçları. Star Tv Kardeş çocukları tuttu mu? 03 Şubat Pazar günü hangi dizi daha çok izlendi. En sevilen dizilerin bir arada olduğu Pazar akşamında seyirci reyting sonuçlarını beklemeye başladı. Peki reyting sonuçlarına göre hangi dizi kaçıncı oldu? İşte 03 Şubat Pazar 2019 reyting sıralamaları ile ilgili tüm gelişmeler...

Geçtiğimiz hafta, 27 Ocak Pazar 2019 günü reyting sonuçlarına bakacak olursak; Tv 8 ekranlarının başarlı yarışması final bölümü ile ekranlardaydı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda Murat Boz, Seda Sayan, Hadise ve Beyazıt Öztürk yer almıştı. Final bölümü ile ekranlara gelen O Ses Türkiye 2019, 27 Ocak Pazar günü reyting sıralamalarında Total grubunda 19,51 share ile ilk sırada yer alırken, Ab grubunda 25,02 share ile yine ilk sırada yer almayı başardı. AB grubu İkinci sırada ise Fox Tv ekranlarının haber programı Gülbin Tosun ile Ana Haber Haftasonu yer aldı. Total grubunda, ikinci sırada Savvaşçı dizi yer almıştı. AB grubunun üçüncü sıradaki koltuğuna ise Elimi Bırakma dizisi oturmuştu.

Kardeş Çocukları dizisi reyting sonuçları

Kardeş Çocukları mı, Savaşçı mı? ile ilgili görsel sonucu

Kardeş Çocukları dizisi ikinci yeni bölümü ile ekranlara geldi. Seyirci tarafından oldukça ilgi gören proje, reyting sonuçlarında  kaçıncı sırada yer aldığı  merak konusu oldu. Peki Kardeş Çocukları dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı sırada? İlk bölümü ile oldukça dikkat çeken ve yoğun bir izleyici kitlesi yaklayan proje bu hafta da 7.38 reyting ve 14.83 share oranlarıyla  total kategorisinde listede 3.sırada  yer almayı başardı. 

Savaşçı dizisi reyting sonuçları

Fox Tv ekranlarının başarılı dizisi Savaşçı, yepyeni bölümü ile sizlerleydi. Bu hafta 61. bölümü seyirci ile buluşan dizi 7.31 reyting ve 15.49 share oranlarıyla Total kategorisinde listede ilk üç sırada yer almayı başardı. 

TOTAL

 

03-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar