Yüzleşme dizisi neden final yapıyor?

Yüzleşme dizisi neden final yapıyor?
Kanal D'nin büyük umutlarla yayına aldığı 'Yüzleşme' dizisi de final yapıyor! Yüzleşme neden final yapıyor? Başka kanalda yayınlanacak mı?

T Company tarafından Kanal D için hazırlanan, yayın hayatına büyük umutlarla başlayan 'Yüzleşme' dizisi final yapıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada 'Yüzleşme' dizisinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmiş, Kanal D resmi sosyal medya hesabından iddiaları yalanlamış, dizinin devam edip etmeyeceğine ilerleyen günlerde karar verileceği açıklanmıştı.

Medyada bugün yer alan haberlere göre, başrollerini Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Uğur Yücel, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı 'Yüzleşme' dizisi 26 Mart Salı akşamı saat 20:00'da yayınlanacak bölümüyle ekranlara veda edecek.

YÜZLEŞME NEDEN FİNAL YAPIYOR!

İlk bölüm tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan, reytinglerde de yüksek izlenme oranları elde etmesi beklenen dizi maalesef ilk bölümünden itibaren beklenen başarıyı gösteremedi.

Son zamanlarda dizilerden yana yüzü gülmeyen Kanal D'nin kısa süre önce, büyük umutlarla yayına aldığı 'Yüzleşme' dizisi de düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılmış oldu.

Yüzleşme dizisi 26 Mart Salı akşam saat 20:00'da final bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

YÜZLEŞME KONUSU

Kalender kasabasında genç bir kadın olan Masal ama herkesin onu tanıyacağı diğer adı Buket. Yıllar önce hayatını enkaza çeviren o olayın intikamını almak için geri gelmiş. Yüzleşmenin hiç bu kadar zor olacağını tahmin edememişti. Fikret bey koku ve esas üretmekte ama aslında binlerce çiçek içinde aradığı tek şey kayıp olan kızının kokusudur. 

YÜZLEŞME OYUNCULARI

Son dönemde Show TV'de yayınlanan İçerde, Familya ve Muhteşem İkili dizilerinde rol alan Uğur Yücel, 2019'da Yüzleşme dizinin başrolünde yer aldı. Özellikle Leyla ile Mecnun, Güneşi Beklerken ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizileriyle aklımızda yer edinen Hande Doğandemir'de Yüzleşme dizisinde rol alan bir başka oyuncu. Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinden hatırladığımız Engin Öztürk ve ATV'de yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisiyle tanınırlığını arttıran Yiğit Kirazcı'da Yüzleşme dizisinde yer alıyordu.

Yüzleşme dizisinin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel (Fikret), Hande Doğandemir (Masal), Engin Öztürk (Ömer), Yiğit Kirazcı (Levent), Zeynep Eronat (Songül), Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt), Şerif Sezer (Bibi), Mesut Akusta (Battal), Macit Koper (Halil), Durul Bazan (Yako), Gülsim Ali (Ayşegül), Darda Yasir Yenal (Yüzbaşı Gökhan), Gözde Çığacı (Seda), Müfit Kayacan (Selim), Yeşim Gül (Seher) gibi isimler yer alıyor.

 

20-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler