Yüzleşme Zümrüt (Yeşim Ceren Bozoğlu) kimdir?

Yüzleşme Zümrüt (Yeşim Ceren Bozoğlu) kimdir?
Yüzleşme Zümrüt (Yeşim Ceren Bozoğlu) kimdir? Kanal D Yüzleşme dizisi oyuncuları arasında yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

İlk bölümü ile Kanal D kanalında ekranlara gelmeye başlayan Yüzleşme dizisi televizyon dünyasının gündemine oturdu. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Yüzleşme dizisi oyuncularıarasında yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu, dizide Zümrüt karakterini canlandırıyor. T Company imzası taşıyan dizinin oyuncuları arasında yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Yüzleşme Zümrüt karakteri özellikleri... Siz değerleri takipçilerimiz için ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? sorusunun cevabını derledik...

Yüzleşme Zümrüt (Yeşim Ceren Bozoğlu) kimdir?

29 Temmuz 1974 yılında dünyaya gelen Yeşim Ceren Bozoğlu, Ankara doğumludur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Oyunculuk Bölümü'nde tamamlayan Yeşim Ceren Bozoğlu, bir çok başarılı yapımda yer almıştır. Mezun olduktan sonra oyunculuk hayatına atılan ünlü isim, yer aldığı ilk oyunda 'Yılın genç kadın oyuncusu' seçildi. Oyunculuk dışında, seslendirme sanatçısı, yönetmenlik ve eğitmenlikte yapan Yeşim Ceren Bozoğlu, birden fazla kısa filmde de yer almıştır.

44 yaşındaki Yeşim Ceren Bozoğlu,, 2007 yılında tanıştığı Sinan Çalışkanoğlu ile dünya evine girmiş ancak daha sonra 2010 yılında evliliğini sonlandırmıştır. Sayısız ödüle sahip olan başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kariyeri şu şekilde;

Yeşim Ceren Bozoğlu Film ve dizileri

Sıcak Saatler, Gece Martıları, Yeditepe İstanbul, İngiliz Kemal, Gülbeyaz, Azad, Sultan Makamı, Günahım Neydi Allahım, Arapsaçı, İki Genç Kız, Bir Aşk Hikayesi, Meleğin Düşüşü, Avrupa Yakası, Öteki Gece, The İmam, Alanya Almanya, Beşinci Boyut, Doktorlar, Polis, Eve Dönüş, Kısık Ateşte 15 Dakika, Kirpi, Deli Deli Olma, Yüreğine Sor, Bahtı Kara, Geniş Aile, Canım Babam, Elde Var Hayat, Ateşin Düştüğü Yer, Aldırma Gönül, Bebek İşi, Güldür Güldür Show, O Hayat Benim, Yüzleşme.

Yönettiği Oyunlar; Oyun Nasıl Oynanmalı, Totlar, Arthuro Ui'nin Önlenebilir Yükselişi, Sessizlik, Tersine Dünya, Örümcek Kadının Öpücüğü, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım.

Zümrüt Karaca karakteri; 45 yaşlarında ki Zümrüt Karaca, Masal'ın halasıdır. Oldukça güzel ve akıllı bir kadın olan Zümrüt, geçmişte hemşirelik yapmıştır. Uzun yıllar boyunca Masal ile planlar yapan Zümrüt, Masal'a yardım ederken kendi intikamını da alacaktır.

Yüzleşme dizisi ilk bölümde neler yaşandı?

Kalender Kasabası'ndan tam 15 sene önce ayrılan Masal, bambaşka birisi olarak geri dönecektir. Hayatını değiştiren kişilerden intikam almak için kasabaya dönen Masal, Kalender kasabasını ayağa kaldıracaktır.

Yüzleşme dizisi oyuncuları kimler?

Başrollerinde Uğur Yücel Hande Doğandemir'in yer aldığı Kanal D ekranalarının yeni dizisi Yüzleşme oyuncu kadrosunda, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Darda Yasir Yenal, Gözde Çığacı ve Yeşim Gül gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır

07-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar