Yüzüğünü satmak isteyen şarkıcı Hadise büyük şok yaşadı

Yüzüğünü satmak isteyen şarkıcı Hadise büyük şok yaşadı
Mehmet Dinçerler, Hadise'ye evlilik teklifi ederken aldığı yüzüğü geri istedi. Ancak hadise yüzüğü geri vermedi Değerinin 3 milyon TL olduğu konuşulan yüzük replika çıktı

İlişkileri yılan hikayesine dönen Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti boşandı ancak ikili sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Bir ayrılıp yeniden bir araya gelen çift, nisan ayıda şatafatlı bir düğünle evlenmiş ve 4,5 ay sonra boşanmıştı. İlişkide en çok nişan yüzüğü merak ediliyordu. Boşandıktan sonra yüzüğü satmak isteyen şarkıcı Hadise büyük şok yaşadı. Çok konuşulan yüzük replika çıkınca Hadise nasıl tepki gösterdi? İşte o meşhur yüzüğün son durumu haberimizde.

Yüzüğünü satmak isteyen şarkıcı Hadise büyük şok yaşadı

Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin evliliği kadar boşanmaları da sosyal medyayı sarsmaya devam ediyor. Nisan ayında evlenen ancak sadece 4,5 ay evli kalabilen ikili gürültülü bir şekilde boşandı. Ancak evlilikte olduğu kadar boşanmada da iddiaların ardı arkası kesilmedi. Mehmet Dinçerler, Hadise'ye evlilik teklifi ederken aldığı yüzüğü boşandıktan sonra geri istedi. Ancak hadise yüzüğü geri vermedi.  Değerinin 3 milyon TL olduğu konuşulan yüzük replika çıktı. Boşanma sonrası yüzüğünü satmak isteyen Hadise ise büyük bir şok yaşadı.

Yüzük replika çıktı

Boşanma sonrası maddi açıdan zor günler geçiren şarkıcı Hadise 3 milyon tl zannettiği yüzüğünü satmaya götürdü. O meşhur replika yüzüğüne, 10 bin euro (182 bin TL) değer biçildi. Durum karşısında neye uğradığını şaşıran şarkıcı uzun süre kendine gelemedi. Morali sıfıra inen şarkıcı, sattığı takının parasını hayvan derneklerine bağışladı. Mehmet Dinçerler, evli oldukları dönemde Hadise’ye, "3 milyon TL’lik yüzük takıyorsun, dikkat et" diyerek manevi baskı yapmıştı.

Hadise Açıkgöz Kimdir?

1985 Belçika doğumlu şarkıcı küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı. Çağdaş Diller eğitimi alan Hadise ailesinin de desteğini alarak 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Ünlü müzik şirketi 2Brains ile anlaşan Hadise aynı zamanda beş dil biliyor. Söz yazan ve beste yapabilen Hadise; rock, soul ve dünyanın çeşitli yerlerinde icra edilen farklı müzik türlerini bir araya getirerek kendi müziğini oluşturdu. Onu şöhret ulaştıran parça, 2005 çıkışlı "Stir Me Up" olmuştur. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi temsil eden hadise, “Düm Tek Tek” adlı şarkıyla dördüncü oldu. Şarkı çeşitli ülkelerin listelerinde yılın 1 numara şarkısı oldu. Düm Tek Tek şarkısı dünyaya açan Hadise, Avrupa ülkelerinde, Japonya’da ve Endonezya’da büyük bir turneye çıktı.

04-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler