Netflix Türkiye'den 4 yeni dizi İşte ilk detaylar!

Netflix Türkiye'den 4 yeni dizi İşte ilk detaylar!
Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir davette yeni sezon projelerini duyuran Netflix Türkiye’den 4 yeni dizi ile ilgili ilk detaylar paylaşıldı Netflix Türkiye'nin yayınlayacağı 4 dizi

Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir davette yeni sezon projelerini duyuran Netflix Türkiye’den 4 yeni dizi haberi geldi. 2024 yılı içerisinde yayınlanması beklenen yeni dizilerini de duyuran Netflix’in yeni dizileri araştırma konusu oldu. Dizi severler hazırlık çalışmaları devam eden dizileri ve konularını merak ediyor. İşte Netflix Türkiye'nin yayınlayacağı 4 yeni diziden ilk detaylar haberimizde.

Netflix Türkiye'den 4 yeni dizi İşte ilk detaylar!

Merkezi Kaliforniya'da bulunan Amerikan teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı Netflix 1997 yılında Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. 2016 yılından itibaren ülkemizde faaliyet gösteren şirket halen 190 ülkede yayın hayatına devam ediyor. Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir davette yeni sezon projelerini duyuran Netflix Türkiye’den 4 yeni dizi ile ilgili ilk detaylar paylaşıldı. İşte Netflix Türkiye'nin yayınlayacağı 4 yeni dizi.

Asaf

Idea Film’in yapımını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Önürme oturuyor. Eşi ve oğlu tarafından terk edilen Asaf, hayatını düzeltmeye çalışır. Güçlü ahlaki değerlere sahip bir Uber şoförü olan Asaf, talihsiz bir araba kazası yaşar. Bu kaza ile yanlış insanların piyonu haline gelen Asaf'ın hayatı sonsuza dek değişecektir.

Kasaba

Bir Film’in yapımını üstlendiği Kasaba’nın yönetmen koltuğunda Seren Yüce oturuyor. Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal’ın kaleme aldığı Kasaba dizisi çocukluk arkadaşlarıyla birlikte, kaza yapmış bir aracın bagajında para dolu çantalar bulan iki kardeşin eğlenceli hikayesini anlatıyor. Kendilerini bir kedi-fare oyununun içinde bulan iki kardeş, hayal bile edemeyecekleri kadar para bulan üç kafadar, hayatlarını değiştirecek bu şansı kullanabilecek mi, yoksa oynamaya başladıkları oyunu kaybetmeye mahkum mu olacaklar?

Yepyeni bir Berkun Oya Projesi

Bir çekirdek ailenin oluşumunu ve uzun yıllara yayılan maceralarını konu alan dizi hayat ve ölüm konusunu işliyor. Kendine has bir gerçeklik gezegeninde, alışılmışın dışında bir izleme algısıyla ilerleyen dizi “Hayat ve öncesi, ölüm ve sonrası” mattosuyla çekirdek ailenin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla yüzleşmelerini yansıtıyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği diziyi Senarist Ece Yörenç kaleme alıyor. İlişki durumu karışık ve morali çok yüksek bir “Aşşırı aşk” mattosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi bazen kaçan, bazen kovalayan Leyla, Ömer, Sarp ve Şeyyaz’ın yaşadığı modern hayat sancısını konu alıyor.

04-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler