Zalim İstanbul 25. Bölüm İzle!

Zalim İstanbul 25. Bölüm İzle!
Zalim İstanbul 25. Bölüm izle; 30 Aralık Pazartesi akşamı 25. Bölümüyle Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul'un 25. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zalim İstanbul 25. Bölüm İzle; Fikret Kuşkan, deniz Uğur, Mine Tugay ve ozan dolunay’ın başrollerini paylaştığı Zalim İstanbul 25. Bölüm 30 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da kanal D’de ekranlara geliyor. Bir annenin çocukları için verdiği mücadele ve çocuklarının farklı hayat tarzları karşısında yaşadıkları çelişkiler ve tercihlerin anlatıldığı dizi özellikle bu sezon oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Avşar Flm tarafından hazırlanan ve Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini, Sırma Yanık’ın da senaryosunu üstlendiği dizi son bölümlerde oldukça heyecanlı olaylara sahne olurken seyirci de heyecanla yaşananları takip etmeye başladı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi Zalim İstanbul bu akşam 25. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide son haftalarda yaşanan sarsıcı olaylar seyircinin de diziyi ilgiyle seyretmesini sağladı. Özellikle Ceren’in bebeğini kaybetmesi, Nedim’in Ceren’den ayrılmaya karar vermesi dizideki bütün dengeleri alt üst etti. Ceren ise Nedim’den boşanmamak için elinden geleni yapmaya karar verdi. Agah ise oğlu ve yeğeninin arasını düzeltebilmek için çalışmaktadır. Ancak Agah’ın tüm çabalarına rağmen ikilinin arası daha da açılmıştır.

Zalim İstanbul 25. Bölüm İzle!

Cemre artık oynadığı oyunu sürdüremeyecek kadar yıpranmış ve yorgun düşmüştür. Nedim’in boşanmak istemesi karşısında daha fazla dayanamaz ve Ceren’de, Cenk’in gönüllü olarak kullanılmayı kabul etmesine karşın etmeden daha fazla ısrar etmeyerek evliliğini sonlandırmaya karar verir. Bu arada Nedim için endişelenen ev halkı bir anda karşılarında beliren manzara karşısında şok olur. Öbür taraftan Şeniz Nedim için kurduğu tuzağa kendisi yakalanacaktır.

Agah ise her şeye rağmen Ceren karşısında bir adım öndedir ve kamera kaydını o da izlemiştir. Nedim’in de bu kayıtları izlediğini bilmesi ise Cemre için sonun başlangıcı olur. Ceren ise tüm yaşadıklarına rağmen kendine yapılanların hesabını sormak için harekete geçer ve bu konudaki tek kozu Nedim’dir. Öbür taraftan agah bütün her şeyi alt üst edecek büyük bir sırra doğru ilerlemektedir.

Zalim İstanbul Dizisi'nin diğer haberlerini takip etmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

30-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar