MasterChef Türkiye kim kazandı?

MasterChef Türkiye kim kazandı?
MasterChef kim kazandı? 2019 Masterchef Türkiye birincisi kim oldu? Şampiyon Cemre mi, yoksa Alican mı oldu? İşte MasterChef 2019'un büyük ödülü..

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni olan yarışma programı MasterChef’i kim kazandı? Tam 4 aydır yarışmayı yakından takip edenler ve yarışanlar için büyük gün geldi çattı. 29 Aralık Pazar akşamı ekranlara gelecek olan 78. bölümde finalist belli olacak. Final gecesi heyecanı neredeyse tüm Türkiye'de yaşanıyor. Final haftasının ilk gününden itibaren yarışan Alican, Güzide, Cemre ve Ekin'i eleyerek bu güne son 2'ye kalan yarışmacılar Cemre Uyanık ve Alican Sabunsoy oldu. Bakalım 2019 MasterChef Türkiye yarışmasının şampiyonu kim olacak? Final gecesinde en çok puanı alan hangi yarışmacı oldu? MasterChef Türkiye 2019 büyük ödülü ne? Büyük ödülü Cemre mi yoksa Alican mı kazandı? İşte MasterChef 2019 şampiyonu..

2019 MasterChef'in şampiyonu kim oldu?

Finale kalan yetenekli ve başarılı MasterChef yarışmacıları bu sezonun şampiyonu olup, büyük ödülün sahibi olmak için mutfak başında ter döktü. İstenilen yemekleri binbir emekle hazırladıklayan Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık şeflerin beğenisine sunurak yüksek puan almaya çalışacak. Final haftasında oynanan oyunlarla birlikte bugüne kadar 2 yarışmacı elendi. Bu isimler final haftasına adı yazdırmayı başaran Ekin ve Güzide oldu.  MasterChef yarışmasının 3. ve 4. isimleri belli olurken 29 Aralık Pazar günü yapılacak olan final oyununda son 2’ye kalan yarışmacılar tüm emeklerini ortaya koyacak. Finale kalan son iki isim Alican ve Cemre sezonun kazananı olmak ve büyük ödülün sahibi olmak için mutfak başında kıran kırana bir mücadeleye imza atacaklar. Çoğu izleyici daha yarışma bitmeden arama motorlarına 'MasterChef kim kazandı?' ve 'MasterChef 2019 büyük ödülü ne?' sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. MasterChef Türkiye 2019'u kim kazandı? Merakla beklenen büyük ödül ne? İşte MasterChef şampiyonu..

2019 MasterChef'in şampiyonu

29 Aralık Pazar akşamı yayınlanan final bölümünde Alican ve Cemre kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdi. Oynanan son oyunun ardından Alican ve Cemre şeflerden kaç puan aldı? 

Cemre'nin yaptığı tabak kaç puan aldı?

Mehmet Şef : 8

Danilo : 9

Somer : 8

Alican'ın yaptığı tabak kaç puan aldı?

Mehmet : 7

Danilo : 8

Somer : 7

MASTERCHEF TÜRKİYE 2019 ŞAMPİYONU : CEMRE UYANIK

Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık'ın şeflerden aldığı puanlar toplamının sonrası Alican 64 Cemre ise 68 puan alarak, MasterChef Türkiye 2019'un şampiyonu 68   puanla Cemre Uyanık oldu.

Masterchef Türkiye büyük ödül ne?

Masterchef Türkiye 2019'un büyük ödülü bu sene geçen seneki gibi para değil. Geçtiğimiz yıl yayınlanan MasterChef yarışmasının birincisine Acun Ilıcalı, 100 bin lira para ödülü vermişti. Bu sene ödül para değil bir araba oldu. Yarışmacılar ödülü final etabında öğrendiler ve büyük mutluluk yaşadılar.

29-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler