Zalim İstanbul 9. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 9. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul'un 9. bölüm fragmanını merakla beklemeye başladı. Peki Dizinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar!

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul 8. son bölümü ile Pazartesi akşamı ekrana geldi. Avşar Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Şükrü Avşar, Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Zalim İstanbul’un oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar  Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Neriman), Gamze Demirbilek (Nurten) gibi oyuncular rol alıyor. Dizinin hikayesi her geçen bölüm daha da otururken seyirciyi meraka sürükleyecek çengellerde atılmaya başlandı. Zalim İstanbul’un yayınlanan 8. Son bölümünde neler yaşandı ve 9. Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar!

Zalim İstanbul 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D tarafından adeta kurtlar sofrası olarak tabir edilen ve her yapımın korkulu rüyası haline gelen Pazartesi gününün yayın akışına konulan ve henüz 8. Bölümü yayınlanmasına karşın pazartesi gününde tutunmayı başaran Zalim İstanbul her geçen bölüm seyirci sayısını artırarak ekran macerasaına devam ediyor. Henüz 8. Bölümü yayınlanan ve seyircinin merakla takip etmeye başladığı Zalim İstanbul pazartesi gününün ağır topları arasında olmasına karşın her geçen bölüm üstüne koyarak ilerliyor. Dizinin geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanan 8. Bölümünden sonra seyirci 9. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Ancak dizinin 9. Yeni bölüm fragmanı ne yazık ki henüz yayınlanmadı.

Zalim İstanbul 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul’un 8. Son bölümünde Ceren, Şeniz'in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alır. Ceren'in attığı imzanın yankıları köşkün altını üstüne getirir. Seher, Agah'ı bu evliliğe onay vermekle suçlarken Cemre kardeşinden hesap sorar. Seher kızını köşkten söküp almak için gururunu göz ardı edip Şeniz' den yardım ister. Şeniz'in ise Seher ve ailesi için başka planları vardır. Cemre kardeşinin sınır tanımaz tavırları yüzünden isyan eder. Cemre bir taraftan annesini kollarken sabırsızlıkla beklediği sonuçlar gelene kadar Nedim'e ilaç vermeyi kesecektir. Civan, Ceren'in hal ve tavırları yüzünden her an patlamaya hazır bir bomba gibidir. Agah Karaçay, Ceren'i karşısına alıp gözdağı verirken, Ceren Karaçay soyadı ile eskileri yakıp kül edecektir.

21-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar