Survivor sunucusu Sakis'ten skandal paylaşım! Atatürk'e 'soykırımcı' dedi!

Survivor sunucusu Sakis'ten skandal paylaşım! Atatürk'e 'soykırımcı' dedi!
Survivor sunucusu Sakis, çok büyük bir gafa imza etti. Survivor sunucusu Sakis skandal sözler paylaştı. Atatürk'e 'soykırımcı' dedi!

Survivor sunucusu Sakis, çok büyük bir gafa imza etti. Sakis belki de sunuculuk kariyerini bitirecek bu skandal paylaşımı ne zaman ve nerde yaptı? Olay sonucu Acun’un tepkisini merak edenler için araştırdık. Şimdi detaylar

Survivor sunucusu Sakis'ten skandal paylaşım! Atatürk'e 'soykırımcı' dedi!

Tv 8'deki olaylı Survivor Türkiye-Yunanistan yarışması bu yıl pek verimli geçmedi. Hatta mart ayında diğer ortak ülkede yayına ara veren Survivor şimdi de inanılmaz bir skandala ev sahipliği yaptı. Survivor yarışmasını Acun Ilıcalı ile birlikte sunan Sakis Tanimanidis, 19 Mayıs paylaşımı ile Atatürk’e “soykırımcı” hakaretinde bulundu.

Tv8'in iddialın yapımlarından ve yarışmalarından olan Survivor yarışması, bu sene Türk ve Yunan yarışmacıları zorlu bir rekabete sürüklüyor. Türk'leri Acun Ilıcalı, Yunan'ları ise Sakis Tanimanidis temsil ediyor. Ancak birkç kez sıkıntılı dönem yşyan yarışmada imdi de 19 Mayıs paylaşımı skandala dönüştü. Yarışma ile birlikte adını hem Türkiye'de hem Dünya’da duyurmayı başaran Sakis Tanimanidis, yaptığı son paylaşımla büyük tepki çekti.

Sakis’in Skandal Sözleri

Yunan tarafını temsil eden sunucu Sakis Tanimanidis, sosyal medya hesabından yaptığı 19 Mayıs paylaşımı ile Mustafa Kemal Atatürk’e “soykırımcı” hakaretinde bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı 19 Mayıs’ın 100’üncü yıldönümünde Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sakis’in en az kendisi kadar talihsiz mesajını kahrolarak burada paylaşıyoruz. "Gururlu bir Pontuslu olarak ben, 100 yıl önce Pontus soykırımında insafsızca yok edilen 353 bin kişiyi saygıyla anıyorum. Büyükbabam Panayiotis Tanimandides'in bir Pontus köyü olan İmera'daki evini ziyaret ettim. Ziyaretimde bu günün (soykırımı kastediyor) ne anlama geldiğini yalnızca biz Pontus kökenli Yunanlılar değil, bütün dünya için ne anlama geldiğini biraz daha anlama şansına sahip oldum. Soykırımların tekrarlanmasını kolaylaştırıyoruz. Ve bütün insanlık için söylüyorum, biz savaşlara, suçlara, cinayetlere ve soykırımlara sessiz kaldığımız sürece bunların gelecekte dünyadaki diğer insanlar adına tekrarlanmasını kolaylaştırıyoruz."

Survivor'ın Yunan bandıralı sunucusu Sakis Tanimanidis bununla yetinmedi bir de yaptığı paylaşımın sonuna da Yunanca “Unutmuyorum” etiketini yazdı.

Türk takipçilerden tepki

Bu paylaşım sonrası ülkesindeki sevenleri tarafından hemen beğeni yağmuruna tutulan Sakis Tanimanidis’in tüm dünyayı ayağa kaldıran bu şaşkın girişimine Türk takipçileri elbette seyirci kalamazdı. Bu saçma paylaşıma bizim insanımız sessiz kalmadı. Hemen sosyal medyada örgütlenen Türk takipçiler Sakis’i adeta linç etti.

Acun Ilıcalı ne yapacak?

Bu paylaşım sonrası gözler diğer ortak Acun Ilıcalı'ya çevrildi ancak Acun’dan olumlu ya d olumsuz bir tepki gelmedi. Biz de canlitv takipçileri olarak bu can sıkıcı olayın akipçisi olacak ve gelişmelerden anında sizleri bilgilendireceğiz. Doğrusu ülkemizin ve değerlerimizin yıpratılması karşısında herkes gibi biz de sessiz kalmak istemiyoruz. Acun Ilıcalı’nın pervasız Sakis ile yollarını ayırması ve yerine başka bir sunucu ile devam etmesi gerekir.

22-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar