Zalim İstanbul Dizisinin Yusuf'u (Oğuz Peçe) Kimdir?

Zalim İstanbul  Dizisinin Yusuf' (Oğuz Peçe) Kimdir?
Civan'ın ayrılmasıyla birlikte kadroya Yusuf dahil edildi. Kadrosunu gün geçtikçe güçlendiren Zalim İstanbul hayranları diziye Yusuf karakteriyle dahil olan Oğuz Peçe kimdir?

Pazartesi günlerine damga vuran Zalim İstanbul reytinglerde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hatay Antakya’dan başlayarak İstanbul’a uzanan bir yaşama mücadelesini, hayatta kalma direnişini anlatan Zalim İstanbul’da Cenk’in itirafları diziyi sürüklemeye devam ediyor. Civan karakterinin ayrılmasından sonra kadroya Yusuf karakteri dahil edildi. Kadrosunu gün geçtikçe güçlendiren Zalim İstanbul hayranları diziye Yusuf karakteriyle dahil olan Oğuz Peçe kimdir, merak ediyor. Şimdi detaylar

Zalim İstanbul Dizisinin Yusuf'u (Oğuz Peçe) Kimdir?

Kanal D ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Zalim İstanbul dizisi Yusuf karakteri için Oğuz Peçe ile anlaştı. Yapımcı Avşar Film son olarak Oya karakteri için Sevcan Sini’yi kadroya dahil etmişti. Şimdi de Civan karakterinin diziden ayrılması üzerine Damla’nın sevgilisi Yusuf’u oynaması için kadroya yakışıklı bir jön dahil edildi. Zalim İstanbul’da Yusuf karakterini oynayacak olan Oğuz Peçe, son olarak Kalbim Yangın Yeri dizisinde oynuyordu.

Diziye yeni eklenen Yusuf, yavuklusu Civan’dan ayrılan Damla ile aşk yaşayacak. Zalim İstanbul dizisinde Civan karakterini oynayan İdris Nebi Taşkan senaryo gereği diziden ayrıldı. Zalim İstanbul’da Yusuf ile Damla aşkını oynayacak olan Oğuz Peçe ve Simay Barlas bize göre birbirine göre çok yakışacak.

Zalim İstanbul Yusuf’un Amacı Ne?

Şeniz’i öldürmekle suçlanan ve nezarete düşen Nedim, ortaya çıkan görgü tanığı Yusuf’un akıl almaz planlarıyla kurtulacak. Agah ise Nedim’e yardımcı olmak için görüşmeye gelse de amcası Agah’ın kendisinden şüphelenmesine dayanamayan Nedim çılgınca bir hamle yapar. Aani bir karar ile şirket yetkilerini Ceren’e devreder. Damla ve Cenk annelerini Nedim’in öldürdüğünü söyleyerek babalarını karşılarına alırlar. Cemre ise her zamanki gibi yine Nedim’in arkasında durur ve onu savunur. Nedim’in ani girişimiyle Ceren’in şirketin başına geçmesi Agah’ı çıldırtmıştır. Bu yetmez gibi birden ortaya çıkan Yusuf, görgü tanığı olarak her şeyi anlatır ve Nedim’i kurtarır. Nedim’in mahkemesine gelerek onu kurtaracak olan Yusuf yakışıklılığı ve akıl dolu planları ile Zalim İstanbul’da dengeleri kökten değiştirecektir.

Oğuz Peçe Kimdir?

1991 İstanbul doğumlu Oğuz Peçe, oyunculuk kariyerine Çılgın Dersane filmi ile başladı. Yakışıklılığı ile yapımcıların dikkatini çeken Oğuz Peçe, Kalbim Yangın Yeri dizisindeki Mehmet rolü ile hayran kitlesini artırdı. Kırgın Çiçekler dizisinde Atakan rolüyle ekranların aranan yüzü haline gelen Oğuz Peçe son olarak Kalbim Yangın Yeri dizisinde rol aldı. Canlitv olarak Zalim İstanbul dizisinde Yusuf karakterini canlandıracak olan Oğuz Peçe’ye başarılar diliyoruz.

31-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar