Zengin ve Yoksul Başlamadan Kanalı Değişti

Zengin ve Yoksul Başlamadan Kanalı Değişti
Ntc yapım tarafından yapılan Zengin ve Yoksul yayına başlamak için gün sayıyor. Peki dizi hangi kanalda yayınlanacak? Dizinin çekimleri başlarken yayınlanacağı kanalda değişti.

Kanallar yeni yayın dönemleri için şimdiden sıkı bir hazırlık sürecine başladılar. Özellikle bu sezon başlayan ve maalesef birçoğu sezon sonunu göremeden biten dizilerin akıbeti düşünüldüğünde kanalların bu sefer daha bir titizlikle projeleri inceledikleri ve üzerinde kafa yordukları anlaşılıyor. Bir dizinin yapım maliyetlerinin yüksekliği düşünüldüğünde ve reyting garantisinin olmadığı bir ortamda kanalların ve yapımcı firmaların ince eleyip sık dokuması zaruri görünüyor. Bu süreçte hazırlanamaya başlanılan projelerde titizlikle seçiliyor. Bu projeler yayıncı kanalla görüşülerek çekimlerine başlanırken bir anda kanal değiştirebiliyorlar. Hal böyle olunca dizi yayına girmeden hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamak gerekiyor.

Zengin ve Yoksul Hangi Kanalda Olacak?

Ntc medya tarafından projelendirilen ve ismi daha önce Yoksul Akraba olarak açıklanan dizinin ismi Zengin ve Yoksul olarak kesinleşti. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in, senaristliğini Hatice Meryem ile Yelda Eroğlu’nun üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturuyor. İlk önceleri Star Tv'de yayınlanacağı söylenen Zengin ve Yoksul dizisi bir anda başka bir kanalla anılmaya başlandı. Yayın haklarının Atv tarafından satın alındığı söylenen dizi bu son gelişmeyle birlikte Atv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak.

Dizinin Konusu Ne?

Zengin ve Yoksul dizisi dram türünde olacak ve dizide Meral ve kuzeni Berrin’in verdiği zorlu mücadele ekranlara gelecek. Alımlı bir kız olan Meral çok zengin ve güçlü bir aile olan Erdemli ailesine gelini olur; ancak Meral için zorlu günler bu evlilik ile başlar. Meral’i çok seven kuzeni Berrin ise Meral’i kurtarmak için büyük bir savaş içine girecektir.

Zengin Yoksul Oyuncu Kadrosu

Ntc Medya tarafından çekimlerine başlanılan ve yaz sezonunda Atv ekranlarında yayına girmesi planlanan Zengin ve Yoksul dizisinin başrollerinde ise Binnur Kaya, Osman Sonant, Evrim Solmaz Damla Colbay Gülcan Arslan Eren Hacısalihoğlu Elif Doğan gibi önemli isimler yer alacak. Dizinin başrolünde ki iki kadın karakterden biri Berrin Binnur Kaya olurken Evrim Solmazda Meral’e hayat verecek. Tabi dizinin kötü karakteri Yavuz’u da Osman Sonant canlandıracak. Diziyle ilgili bütün gelişmeleri canlitv'den takip edebilirsiniz.


 


 


 

16-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar