Zeynep Avcı'nın Kıyamam performansı Almanya'yı salladı

Zeynep Avcı'nın Kıyamam performansı Almanya'yı salladı
Almanya'da yapılan O Ses yarışmasına katılan Zeynep Avcı performansıyla programa damga vuruyor. Zerrin Özer şarkısı söyleyen Zeynep Avcı hayran bıraktı. İşte o performans…

O Ses Almanya yarışmasına katılan Zeynep Avcı sesi ile büyülemeye devam ediyor. Muhteşem performansıyla elemeleri geçen Zeynep Avcı ilk turda Yalan şarkısını söylemişti. Avcı O Ses Almanya'nın son bölümünde Zerrin Özer'in parçasını seslendirdi. Jüri ve seyirciler tarafından ayakta alkışlanan Zeynep Avcı sesiyle hayran bıraktı. Uzun süredir Almanya'da yaşayan Zeynep Avcı O Ses Almanya'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Zeynep Avcı son performansıyla geceye damga vuran seslerden oldu.

Zeynep Avcı'nın Almanya'daki performansı tam not aldı

Almanya O Ses yarışmasına katılan Zeynep Avcı ilk turda Tan Taşçı'nın sevilen şarkısı Yalan'la dikkat çekmişti. Kendine has yorumuyla seslendirdiği Yalan şarkısı tüyleri diken diken etmiş ve O Ses Almanya jürisini derinden etkilemişti. Yarışmanın en güçlü seslerinden biri olan Zeynep Avcı'nın performansı yine tam not aldı. Bu kez usta sanatçı Zerrin Özer'in sevilen şarkısı Kıyamam ile seyirci karşısına çıktı. Zeynep Avcı yine muhteşem bir performans sergiledi. Almanya ve Türkiye başta olmak üzer tüm Avrupa'da tanınmaya başlayan Zeynep Avcı son performansıyla da hem jüriden hem de seyirciden tam not aldı.

Zeynep Avcı jüriyi büyüledi

Almanya'nın çok izlenen ses yarışmalarından biri olan O Ses Almanya'da yine Zeynep Avcı rüzgarı esti. Jürinin dakikalarca ayakta alkışladığı Zeynep Avcı Kıyamam performansıyla herkesi büyüledi. Muhteşem bir ses ve yorumla söylediği Kıyamam şarkısı aynı zamanda salondaki herkese duygusal anlar yaşattı. Zeynep Avcı'nın da söylerken gözlerinin dolduğu gözlemlenen anlar geceye damga vurdu. O Ses Almanya'da büyk bir etki bırakan Zeynep Avcı dakikalarca alkışlandı. Jüri üyelerinden beğeni alan Zeynep Avcı için çok güzel yorumlar yapıldı. Zeynep Avcı O Ses Almanya 2021'de çeyrek finale çıkmak için muhteşem bir performans sergiledi. Almanya'nın Sesi'ni bulmak için yapılan yarışmada güçlü rakipleri olan Zeynep Avcı'nın nasıl ilerleyeceği ise merak ediliyor.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar