Ünlü oyuncu üç dizide aynı anda oynayacak

Ünlü oyuncu üç dizide aynı anda oynayacak
Ünlü oyuncu Türkiye televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirerek üç dizide aynı anda rol alacak. Arka Sokaklar, Benim Hayatım ve Yargı dizilerinde aynı anda oynayacak.

Ekranların sevilen üç dizisinde birden rol alan ünlü oyuncu dizi tarihine geçecek. İlk kez üç dizide aynı anda oynayacak oyuncu olan İbrahim Şentürk Yargı dizisi ile anlaşma sağladı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde yer aldığı Yargı dizisi dikkat çekmeye devam ederken oyuncu kadrosu da genişliyor. Arka Sokaklar ve Benim Hayatım dizilerinde rol alan İbrahim Şentürk Yargı dizisinin de kadrosuna dahil oldu. Medyaradar'ın haberine göre ünlü oyuncu Şentürk Yargı dizisinde bir polis memurunu canlandıracak.

Yargı, Benim Hayatım, Arka Sokaklar'da birden rol alacak

Türk dizi tarihinde bir ilke imza atan İbrahim Şentürk üç farklı dizide aynı anda oynayacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisine 'Ercü' karakterini canlandıran Şentürk Benim Hayatım dizisinde de rol alıyor. Star Tv'nin yani başlayan dizilerinden biri olan Benim Hayatım'da İbrahim Şentürk, 'Avukat Ömer' olarak ekrana geliyor. İbrahim Şentürk'ün son olarak Yargı dizisinin kadrosuna katıldığı öğrenildi. Kanal D'de yayınlanan Yargı son dönemin en başarılı yapımlarından biri olarak ekrana gelmeye devam ediyor. İbrahim Şentürk'ün Yargı dizisinde Eren Başkomiser'in ekibinden bir Polisi canlandıracağı öğrenildi.

İbrahim Şentürk Yargı kadrosuna dahil oldu

İbrahim Şentürk daha önce Menajerimi Ara ve Çukur dizilerinde de rol almıştı. Ekranların en çok izlenen üç dizisinde rol alacak olan İbrahim Şentürk televizyon tarihinde bir ilki de gerçekleştirmiş olacak. Arka Sokaklar'da son 3 bölümde yer alan Şentürk, Benim Hayatım dizisinin kadrosua ilk bölüm itibariyle dahil olmuştu. Şentürk son olarak son dönemin en başarılı yapımlarından olan Yargı ile anlaşma sağladı. Yargı dizisi Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrol uyumu ve senaryosuyla beğeni toplayan yapımlardan. Yargı dizisi kadrosuna polis memuru rolüyle katılan İbrahim Şentürk kariyerinde bir ilke de imza atmış oldu. İbrahim Şentürk 1 Ocak 1985 İstanbul doğumlu. BKM Mutfak'ta oyunculuk eğitimi alan Şentürk dizi ve sinema oyuncusu olarak kariyerine devam ediyor.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar