Zeynep, Turna'nın yaşadığını öğrenecek mi?

Zeynep, Turna'nın yaşadığını öğrenecek mi?
Anne dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Son yayınlanan bölümü izleyiciler üzerinde büyük etki yarattı. 18 ay ileri giden dizide büyük değişiklikler oldu. Bakalım Zeynep bu bölümde öldüğünü sandığı Turna'nın yaşadığını öğrenecek mi?

Star Tv'nin en beğenilen dizisi olan Anne'de heyecan dur durak bilmiyor. Son olarak dizinin senaristinin değişmesinin ardından yaşanan olaylar izleyicileri merakta bıraktı. Turna'yı kurtarmaya giderken geçirdiği trafik kazasının sonrasında Zeynep uzun süre komada kaldı. Cahide hanım ise Zeynep'in hayatını daha fazla tehlikeye atmamak için bir plan hazırladı.

Senaristi değişen dizinin yeni bölümü aradan 18 ay geçmiş gibi yayınladı. Bu zaman sürecinde Zeynep komadan çıkmıştı. Komadan çıkan Zeynep, Sinan'la evlenmişti. Zeynep'e kör kütük aşık olan gazeteci Ali ise Zeynep'in küçük kardeşi Duru ile sevgili olmuş. Bütün amacı da Zeynep'e daha yakın olmak. Tüm bunlar yaşanırken Cahide hanım planını devreye sokmuştu. Zeynep'e Turna'nın öldüğünü söylemişti. Aldığı bu haberle adeta yıkılan Zeynep, Sinan ile birlikte evlat edinme kararı alır. Fakat Turna'nın yaşadığını Cahide hanım ve kızı Gamze'den başka kimse bilmiyordur.

Zeynep tüm gerçekleri öğrenecek mi?

Küçük yaşta büyük olaylar yaşayan Turna ise annesi Şule ve babası Cengiz'le başka bir yere taşınırlar. Son bölümde hamile olan Şule de geçen bu sürede oğlunu dünyaya getirmiştir. Bebeğin dünyaya gelişi ile herşeyin değişeceğini düşünen Şule'nin hiçbir düşündüğü gerçekleşmez. Hatta hayatları öncekinden daha kötü olmuştur. Şule yeni doğan çocuğuna bakmaz bile, bütün sorumluluk Turna'nın üzerine kalır. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra Gönül anne, Turna'nın yaşadığını öğrenir. Ama bunu Zeynep'e nasıl söyleyeceğini bilemez. Bu durumu Zeynep'in kocası Sinan'la paylaşır. Sinan da öğrendiği bu bilgi ile Cahide hanımın kapısını çalar. Cahide hanımda bu gerçeği Zeynep'e söylememesi için Sinan'ı ikna etmeye çalışır. 

Gönül anne ise Turna'nın yaşadığı evi ve durumu görüp dayanamaz, Sinan'a herşeyi anlatır. Sinan da duydukları karşısında kesin kararını verir. Bu sırada Cengiz, Gönül annenin evine geldiğini öğrenir ve Turna'yı kapının dışına koyar. İzlerken tüyleri diken diken dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Bu akşam ekranlara gelecek olan Anne'de tüm gerçekler ortaya çıkacak mı? Sinan, Zeynep'e Turna'nın yaşadığını söyleyecek mi?

11-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler