Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları ne zaman, hangi kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçlarının tamamlanmasının ardından Çeyrek Final kuraları çekilde. Kuraya Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray, Göztepe, Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor takımları katıldı. Ayrıca Yarı Final çapraz eşleşmeleri de belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri

Trabzonspor - Ümraniyespor

Akhisarspor - Kasımpaşa

Hatayspor - Galatasaray

Evkur Yeni Malatyaspor - Göztepe

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final eşleşmeleri

Trabzonspor - Ümraniyespor \ Akhisarspor - Kasımpaşa

Galatasaray - Hatayspor \ Yeni Malatyaspor - Göztepe

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları ne zaman, hangi kanalda?

Takımlar Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçına 5, 6 ve 7 Şubat'ta çıkacak. Rövanş maçları ise 26, 27 ve 28 Şubat tarihlerinde oynanacak. Maçlar Atv ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçlarını da 2, 3 ve 4 Nisan'da izleme imkanı bulacağız. Takımlar bu maçların rövanşı için 23, 24 ve 25 Nisan tarihlerinde sahaya çıkacak. Bu maçlar da Atv ekranlarında naklen yayınlanacak.

Takımları Çeyrek Finale nasıl geldi?

Turnuvaya 4. Eleme Turu'nda dahil olan Trabzonspor sırasıyla Bugsaşspor, Sivas Belediye ve Balıkesirspor'u eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

Turnuvaya 3. Eleme Turu'nda dahil olan Ümraniyespor sırasıyla Erzin Belediye, 24 Erzincanspor, 1461 Trabzon ve Fenerbahçe'yi eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

Turnuvaya 5. Eleme Turu'nda dahil olan Akhisarspor sırasıyla Fatih Karagümrük ve Kayserispor'u eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

Turnuvaya 4. Eleme Turu'nda dahil olan Kasımpaşa sırasıyla Petrolspor, Menemen Belediyespor ve Alanyaspor'u eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

Turnuvaya 3. Eleme Turu'nda dahil olan Hatayspor sırasıyla Erokspor, Fethiyespor, Gençlerbirliği ve Başakşehir'i eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

Turnuvaya 5. Eleme Turu'nda dahil olan Galatasaray sırasıyla Keçiörengücü ve Boluspor'u eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

Turnuvaya 4. Eleme Turu'nda dahil olan Evkur Yeni Malatyaspor sırasıyla Kırklarelispor, Etimesgut ve Bodrumspor'u eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

Turnuvaya 4. Eleme Turu'nda dahil olan Göztepe sırasıyla Çengelköy, Nazilli Belediyespor ve Antalyaspor'u eleyerek Çeyrek Final'e kalmayı başardı.

30-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar