Zuhal Topalla Sofrada 20 Eylül Cuma Kim Kazandı?

Zuhal Topalla Sofrada 20 Eylül Cuma Kim Kazandı?
Fox Tv'nin başarılı yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada da bir hafta daha bitti. Peki yarışmanın 20 Eylül Cuma kazananı kim oldu? Büyük ödülü kim kazandı?

Yemek yarışma programlarında ekranların açık ara birinci olan ve Fox Tv’nin günüz kuşağındaki amiral gemisi konumundaki Zuhal Topal’la Sofrada da dün haftanın finali heyecanı yaşandı. Programa katılan gelin ve kaynanaların heyecanının katlandığı ve büyük ödül 15 bin liraya kimin ulaşacağının belli olduğu Cuma günü heyecan tavan yaptı. Gelinlerin yaptıkları birbirinden özenli ve lezzetli yemeklerin ve sofra düzeni ile sunumunun yarıştığı ve kaynanaların oyladığı yarışma özellikle haksız puan kırmalar ve kaynanalar arasındaki strateji savaşlarına dönmüş durumda. Ancak Zuhal Topal’ın hakkaniyet gözeterek verdiği puanla yarışmada haksızlığın bir nebze önüne geçilebiliyor. Bu hafta da aynı durumun olduğu ve düşük puanların havalarda uçuştuğu yarışmalar sonunda kazanan belli oldu.

Vicdanen Rahatsızım, O Geline Verdiğim Puan Bu Olmamalıydı!

Zuhal Topal’la Sofrada da bir hafta daha geride kalırken kazanan belli oldu ve büyük ödül olan 15 bin liraya ulaştı. Ancak tüm bunlardan öte bir kaynananın ağlayarak benim verdiğim 3 puan bu gelinin hakkı değildi. Daha fazlasını hak ediyordu serzenişleri ve özeleştirisi haftaya damga vurdu. Gaziantep’ten yarışmaya katılan Nur Döne’ye hak ettiğinin altında puan veren kaynana gözyaşlarına hakim olamadı. Haftanın son gününe gelindiğinde ise birinci kim olacak heyecanı yaşandı. Puanlamaların ardından Zuhal Topal’la Sofrada’nın 16 – 20 Eylül haftası kazananı belli oldu.  Yarışmaya Gaziantep’ten katılan ve yarıştığı gün yemeklerinin çok beğenildiği ve Zuhal Topal’dan da 9 puan alan Nur Döne toplamda 29 puan alarak haftanın galibi oldu ve 15 bin liralık büyük ödülü kazandı.

Zuhal Topal’la Sofrada 16 – 20 Eylül Puan Durumu!

Fox Tv’nin başarılı ve reytingi yüksek yemek yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada haksız puanları, eğlenceli yarışmaları, rekabetçi ve heyecanlı günleriyle seyircinin en çok seyrettiği yarışma programı. Programın sunucusu başarılı oyuncu ve Sunucu Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumuyla da daha da keyifli hale gelen yarışmanın 16 – 20 Eylül arası kazananı 29 puanla Nur Döne oldu. Diğer puan durumu ise şu şekilde ortaya çıktı.

Haftanın 5. Seren Altıntaş           22 Puan

Haftanın 4. Serap Taş                    23 Puan

Haftanın 3. Sümeyye Temel       24 Puan

Haftanın 2. Serap Bozkurt           27 Puan

Haftanın 1. Nur Döne Kebapçı   29 Puan

21-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar