Zuhal Topalla Sofrada da 25 Ekim Cuma Kim Kazandı?

Zuhal Topalla Sofrada da 25 Ekim Cuma Kim Kazandı?
Fox Tv'de hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışma programı Zuhal topal'la Sofrada'nın kazananı belli oldu? Yarışmayı hangi yarışmacı kazandı? İşte detaylar!

Fox Tv’nin hafta içi her gün yayınlanan ve rakiplerine açık ara fark atan yemek yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’nın 21 – 25 Ekim tarihli haftasının kazananı belli oldu. Gelin ve kaynanalarının birlikte katıldığı ve gelinlerin yaptığı yemekleri kaynanaların oyladığı ve kazananın 15 bin lira ödül kazandığı program yine büyük heyecana ve tartışmalara konu oldu. Zuhal topal2ın başarılı sunumuyla ekranlara gelen ve gelinlerin en çok puanı alabilmek için tüm hünerlerini sergilediği programda kayınvalidelerin puanlamaları ve yapılan yemekleri kıyasıya eleştirmeleri zaman zaman tartışmalara sebep oldu. Beş günün sonunda en yüksek puanı alarak kazanan ismin belli olduğu Cuma günü ise büyük final heyecanı yaşandı ve puanlamaların sonunda kazanan belli oldu.

Tartışmanın Eksik Olmadığı Program Zuhal Topal’la Sofrada!

Hafta içi her gün ekranlara gelen ve aldığı reytinglerle kanalın ve yapımcısının yüzünü güldüren Zuhal topal’la Sofrada yine her zamanki gibi kaynanalar arası tartışmalara sebep oldu. Yapılan yemeklerin kıyasıya eleştirildiği ve zaman zaman eleştiri dozunun aşıldığı programda kaynanalar gelinlerinin yemeklerini savunmak için her şeyi yaptı. Tabi bu sırada gelinlerde yemeklerini, sofra düzenlerini ve sunumlarını diğer kaynanalara beğendirmek için tüm hünerlerini sergilediler. Kaynanalardan elmas hanım’ın sık sık yemek masasını terk ettiği, damak tadına uymadığı için yemeklerin tadına bakılmadığı, düşük puanların ve stratejilerin havalarda uçuştuğu yarışmanın sonunda kazanan ve 15 bin liranın sahibi olan isim belli oldu.

Zuhal topal’la Sofrada 21 – 25 Ekim Birincisi Kim Oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan ve Zuhal Topal’ın eğlenceli ve başarılı sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal’la Sofrada’nın 21 – 25 Ekim tarihli kazananı Cuma günkü büyük finalin ardından belli oldu. Yarışmanın sonunda haftanın en yüksek toplam puanını kazanan isim Elmas hanım’ın gelini Ceylan Hanım oldu. 30 puanla haftanın birincisi ve 15 bin liranın kazananı olan Ceylan Hanım büyük mutluluk yaşadı. Haftanın puanlaması ise şöyle gerçekleşti.

Aylin Hanım       : 29 Puan

Jale Hanım          : 29 Puan

Ceylan Hanım    : 30 Puan

Meltem Hanım  : 27 Puan

Sevda Hanım     : 20 Puan

26-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar