Ekin Mert Daymaz’ın askerlik yorumuna tepki yağdı

Ekin Mert Daymaz’ın askerlik yorumuna tepki yağdı
Kısa süre önce askerlik hizmetini bedelli olarak yapan oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın askerlik yorumuna tepki yağdı. Neydi oyuncunun yorumu ve neden tepki gördü!

Vatan borcunu bedelli askerlikle ödeyen Ekin Mert Daymaz tezkeresini aldı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Kısa süre önce askerlik hizmetini bedelli olarak yapan oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın askerlik yorumuna tepki yağdı. Neydi oyuncunun yorumu ve neden tepki gördü! Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde tezkeresini alarak İstanbul'a dönen oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın askerlik açıklamasına sizler ne diyeceksiniz’ Şimdi detaylar...

Ekin Mert Daymaz’ın askerlik yorumuna tepki yağdı

Canlitv takipçilerinin “Ağlama Anne” dizisinden hatırlayacağı oyuncu Ekin Mert Daymaz, vatan borcunu bedelli olarak yapanlardan. Manisa'da 21 gün süren bedelli askerliğini bitirerek İstanbul'a geri dönen oyuncu duygularını sosyal medyadan paylaştı. Tezkeresini alır almaz askerlik fotoğraflarını sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan oyuncu bir de not paylaştı. Gazetecilik sorumluluğuyla oyuncunun mesajını aynen veriyoruz.

"Askerlik nasıl geçti diye merak eden dostlara"

Evet, oyuncunun sosyal medyadan yaptığı askerlik fotoğraflarının altına düşürdüğü not başlıktaki gibiydi. "Askerlik nasıl geçti diye merak eden dostlara"

Görüldüğü üzere bu mesajda yanlış giden bir şey yok. Olay zaten bundan sonra patladı. Bu paylaşımdan sonra muhabirler, oyuncunun peşine düştü. Bir eğlence mekanı çıkışında muhabirlerle karşılaşan oyuncu Mert Daymaz, muhabirlerin sorusuna verdiği cevap tepkiye neden oldu. Muhabirlerin “Askerlik nasıl geçti?” sorusuna verdiği cevap anında sosyal medyada yankı buldu ve oyuncu eleştiri yağmuruna tutuldu. Muhabirlerin “Askerlik nasıl geçti?” sorusuna oyuncu Ekin Mert tepki çekten şu cevabı verdi. ''Koğuşta herkes horluyordu. Bu sebeple 18 gün boyunca uyuyamadım. Oradayken askerliğin ne kadar gurur verici bir şey olduğunu da daha iyi anladım"

Ekin Mert Daymaz'ın bu açıklaması sosyal medyada obir anda gündem oldu ve eleştirler peş peşe geldi. Şimdi bunlardan birkaçını verelim.

“Gören de bir buçuk sene askerlik yaptı sanır.” “15 gün kampa gider gibi gittin, bir de hala konuşuyorsun.” “Bu da askerlik yaptım sanıyor işte.” “Nasıl güleceğimi bilemedim.”

Ekin Mert Daymaz kimdir!

1990 Hollanda doğumlu Ekin Mert, Haliç Üniversitesi'nde Fitness ve Antrenörlük Eğitimi aldı. 2013 yılında Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olunca şansı açıldı. Ümit Çırak, Ayşegül Aydın ve Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersleri alarak “Not Defteri” adlı dizide Egemen karakteri ile dizi sektörüne adım attı.  Peşinden Çilek Kokusu ve Hayat Sevince Güzel dizilerinde görev yaptı. Ekin Mert Daymaz halen aTv’de yayınlanan “Ağlama Anne” dizisinde rol alıyor.

25-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar