Zuhal Topalla Sofrada da Kim Birinci Oldu? (29 Kasım Cuma)

Zuhal Topalla Sofrada da Kim Birinci Oldu? (29 Kasım Cuma)
Fox Tv'nin hafta içi her gün yayınlanan başarılı yarışma programı Zuhal Topalla Sofrada da 29 Kasım Cuma gününün kazananı kim oldu? İşte detaylar!

Fox Tv’nin hafta içi her gün yayınlanan ve reyting olarak kanalın gün içindeki en iyi reytingini alan yapımlarından biri olan Zuhal Topal’la sofrada her gün heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. Zuhal Topal tarafından sunulan ve ekranların rekabeti yüksek yemek yarışma programlarından Zuhal Topal2la Sofrada’da bir hafta daha geride kaldı. Heyecan ve hırs kadar yapılan yemeklerdeki hünerlerin ve sofra düzeninin de önemli olduğu yarışmada büyük ödül olan 15 bin lirayı kazanan yarışmacı belli oldu. 29 puanla birinci olan yarışmacı en yakın rakibine bir puan fark atarken 15 bin liranın da sahibi oldu. İşte detaylar!

Zuhal Topal’la Sofrada’da Kazanan Kim?

Ekranların en çok seyredilen ve her gün seyirciler tarafından bu gün ne yemek yapılacak, hangi kayınvalide kaç puan verecek, yemeklere nasıl kusurlar bulunacak gibi sorularla merak edilen Zuhal topal’la Sofrada da bir hafta daha geride kaldı. Yarışmacıların büyük ödül olan 15 bin liraya ulaşmak için canla başla çalıştıkları, kendilerine verilen belirli bir sürede menülerindeki yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştıkları programda bu haftanın birincisi belli oldu.

Beş aday arasından en yüksek puanı alan Cemile Hanım kayınvalidelerden 20 Zuhal hanımdan 9 puan alarak toplamda 29 puanla birinciliğe uzanırken büyük ödül olan 15 bin liranın da sahibi oldu. Yarışmada ikinciliği ise 28 puanla Ümit Hanım kazanırken son sırada Çağla Hanım yer aldı. Böylece Zuhal Topal’la Sofrada’nın 29 Kasım Cuma gününün kazananı Cemile Hanım oldu.

Yarışmacılar Kaç Puan Aldı?

Fox Tv’nin hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’da bir hafta daha geride kaldı. 25 – 29 Kasım haftasında yarışan adaylar büyük ödüle ulaşmak için ellerinden geleni yaparken mutlu sona cemile hanım 29 puanla ulaştı ve büyük ödül olan 15 bin liranın sahibi oldu. Zuhal topal’la Sofrada’nın 25 – 29 Kasım arası puan durumu şu şekilde gerçekleşti.

Cemile Hanım                   29 Puan

Ümit Hanım                       28 Puan 

Selman Hanım                  25 Puan

Selen hanım                      25 Puan

Çağla Hanım                      17 Puan

29-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar