Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi Dün Akşam Belli Oldu!

Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi Dün Akşam Belli Oldu!
Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’nın bu hafta iki galibi birden oldu. Peki yarışmanın kazananları kimler? İşte cevabı!

Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen ve seyircinin beğeniyle takip ettiği yemek yarışma programlarından Zuhal topal’la Sofrada’nın 13 – 17 Nisan haftası birincisi belli oldu. Fox Tv’nin gün içindeki reytingi yüksek yarışma programında gelin ve kaynanalar yarışmaya birlikte katılırken gelinler mutfaktaki hünerlerini ortaya koymaya ve diğer adayların kaynanalarından en yüksek puanı almaya çalışırken kaynanalar da gelinlerin yaptıkları yemekleri, sofra düzenlerini ve servislerini değerlendirerek puanlıyorlar. Ancak bin bir türlü stratejinin ortaya konduğu ve kaynanaların gelinlerini birinci yapabilmek için türlü çabalara girdiği yarışma programında her hafta tartışma, gerilim eksik olmuyor. Hatta zaman zaman kaynanalar gelinlerine haksızlık yaptıklarını iddia ettikleri kaynanalarla ciddi tartışmalara bile girebiliyorlar. Yarışmanın 13 – 17 Nisan arası da yine benzer görüntülere sahne oldu ve haftanın son günü olan Cuma akşamı haftanın galibi ortaya çıktı.

Zuhal Topal’la Sofrada 13 – 17 Nisan Birincisi Kim Oldu?

Fox Tv’nin koronavirüse rağmen yayında kalan ve yeni bölümleri seyirci karşısına çıkan yarışma programı Zuhal topal’la sofra’da yine çekişmeli bir hafta geride kaldı. Son günlerde sık sık eleştirilere maruz kalan ve sunucu Zuhal Topal2ın sık sık bu eleştirilere cevap verdiği yarışmada yine tartışma ve haksızlık yapıldı iddiaları ön planda oldu. Yarışmada son güne gelindiğinde heyecanla birincinin kim olacağı beklenirken geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da program Fox Tv Ana Haber’in önünde değil pirime time’de yayınlandı. Saat 20.30’da başlayan programın haftanın finali bölümünde yarışan Muazzez Hanım ve gelini tüm hünerlerini sergiledi. Günün sonunda ise yarışmanın 13 – 17 Nisan arası haftasının kazananı belli oldu. Bu hafta yarışmada aynı puanı alan iki yarışmacı olan Gülben Hanım ve elvan hanım büyük ödül olan 15 bin lirayı aralarında paylaştılar. Böylece haftanın kazananı iki yarışmacı olmuş oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 13 – 17 Nisan Puan Durumu

Zuhal topal’la sofrada yemek yarışma programının bu hafta kazananı iki yarışmacı olurken kazanan yarışmacılar 30’ar puanla rakiplerinin önünde yer aldılar. Peki 13 – 17 Nisan arası puan durumu nasıl gerçekleşti.

13 Nisan Pazartesi         Elvan Akyüz: 30 Puan

14 Nisan Salı                 Gülben Öztürk: 30 Puan

15 Nisan Çarşamba        Özge Söylemez: 25 Puan

16 Nisan Perşembe        Diba Bulut Deli: 26 Puan

17 Nisan Cuma              Kübra Erdoğan: 29 Puan

Böylece bu hafta büyük ödül olan 15 bin lira iki yarışmacı arasında paylaşmış oldu.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar