Zuhal Topal’la Sofrada Sezona Gafla Başladı!

Zuhal Topal’la Sofrada Sezona Gafla Başladı!
Zuhal Topal'la sofrada Programı yeni sezonu açtı. Program Sunucusu Zuhal Topal yeni sezona gafla başladı. Zuhal Topal'ın yaptığı gaf programa damgasını vurdu. İşte detaylar!

Dual Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ikinci sezonunu açan Zuhal Topal’la Sofrada ekran macerasına yine hızlı başladı. Hafta içi her gün ekranlara gelen ve yemek yarışma programı formatında olan programın sunuculuğunu başarılı oyuncu Zuhal Topal yapıyor. 19 Ağustos itibariyle yeni sezonu açan programda yine birbirinden iddialı ve hırslı gelinler ve kayınvalideleri yer alıyor. İlk hafta çekimlerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapan yarışma seyircinin merakla ve ilgiyle seyrettiği yapımlar arasında yer alıyor. Of prime time kuşağında Fox Tv’nin amiral gemisi konumundaki programın dünkü bölümünde sunucu Zuhal Topal inanılmaz bir gafa imza attı. İşte detaylar!

Sosyal Medya Bu Gafı Konuştu!

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından hafta içi her gün ekranlara gelen ve kayınvalidelerle gelinlerinin birlikte diğer kayınvalide ve gelinlerine karşı yarıştığı ve en iyi yemek, en iyi sunum, en güzel masa gibi kriterlere puan verilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümlerle seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yine birbirinden hırslı ve rekabetçi yarışmacılarla ilk haftaya girilirken programda sunucu Zuhal Topal’ın yaptığı gaf sosyal medyada bir anda gündem oldu. Yarışmacılardan 50 yaşındaki 31 yıllık evli Serap Özdemir’in kayınvalidesi Sıdıka Özdemir’le karşılaştığında Zuhal Topal’ın söyledikleri karşısında seyirci adeta şok oldu. Zuhal Topal’ın evine gelmesine çok sevinen Sıdıka Özdemir’e Zuhal Topal’ın “Senin 40 mevlidine de geleceğim hiç merak etme demesi üzerine herkes bir anda şoka uğradı. Bir anda soğuk rüzgarların esmesi üzerine Sıdıka Özdemir “Yok olmayayım canım da gelme” diye cevap verdi. Sosyal medyada bu gaf sonrası Zuhal Topal bir anda en çok konuşulanlar arasına girdi.

Zuhal Topal’la Sofrada Nasıl Bir Yarışma?

Hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada beş gelin ve kayınvalidesinin birbirlerine karşı en iyi yemek, en iyi sunum, en iyi masa gibi kriterlerle yarıştığı ve yine kayınvalideler tarafından gelinlerin yaptığı yemeklere puanların verildiği bir yarışma. Ancak yarışmada en iyi, en lezzetli yemeklerden ziyade kayınvalidelerin gelinlerini birinci yapmak için rakip gelinlere verdikleri puanlar konuşuluyor. 10 bin liralık büyük ödülü ise en çok puan alan yarışmacı kazanıyor.

22-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar