Sevgili Geçmiş Dizisine Üç Sürpriz İsim Dahil Oldu!

Sevgili Geçmiş Dizisine Üç Sürpriz İsim Dahil Oldu!
Star tv'nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği Sevgili Geçmiş adlı dizi çekimler için sete inmeye hazırlanıyor. Diziye son olarak üç ünlü oyuncu birden katıldı. İşte detaylar!

Yeni yayın dönemi Eylül ayının ilk haftasıyla birlikte başlıyor. Bütün kanallar ve yapım şirketleri aylardır hazırlandıkları güne geldiler. Artık yapımlar, diziler, oyuncular, yapım ekipleri er meydanı olan ekranda boy göstermeye başlayacak. Seyircinin oyuyla yeni yayın dönemine hangi kanalın, hangi yapım şirketinin daha iyi olduğu ortaya çıkacak ve bu yapımlar rahat bir nefes alarak yayınlarını gönül rahatlığı ile devam ettirecekler. Tabi her ihtimale karşı yine de ellerinden gelenin en iyisini yaparak. Seyircinin altın makas testinden geçemeyenleri ise ne yazık ki kara günler bekliyor. Bu yapımlar yayıncı kanalın kendilerine göstereceği süre içerisinde ya toparlanacaklar ya da ne yazık ki final yapacaklar. İşte yeni yayın dönemine ciddi bir şekilde hazırlanan Star Tv’de yayınlanması planlanan ve hazırlıklarında sona gelinen Sevgili Geçmiş adlı dizide heyecanla yayına gireceği ve seyirciyle buluşacağı günü bekliyor. Tabi beklerken de hazırlıklarını bir bir tamamlıyor. Diziye son olarak üç sürpriz isim daha katıldı. İşte detaylar!

Sevgili Geçmiş Sahaya İnmeye Hazırlanıyor!

Süreç Film tarafından Star Tv için hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu ve senaryosunu Funda Alp’in kaleme aldığı sevgili Geçmiş adlı dizinin başrollerinde ise Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Çiçek Acar gibi oyuncuların rol alıyor. İzmir’de çekileceği açıklanan dizinin hazırlıklarında sona gelinirken çekimlere Ağustos ayının son haftasında başlanması planlanıyor. Dizinin oyuncu castının da tamamlanmasına çalışılırken diziye son olarak üç sürpriz isim daha katıldı. Üç kız kardeşin gizemli bir mektubun peşinde birbirlerini bulma çabalarının anlatılacağı Sevgili Geçmiş’e son olarak Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk ve Melis Sezen’de dahil oldu.

Melis Sezen Kimdir?

Genç oyuncu Melis Sezen 2 Aralık 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta dereceli okulları İstanbul’da tamamlayan oyuncu Koç üniversitesi Medya ve Görsel sanatlar Bölümünden mezun olmuştur. Melis Sezen ilk olarak Hayat Bazen Tatlıdır adlı diziyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Genç oyuncu son olarak Leke adlı dizide oynamıştır. Melis Sezen’in oynadığı bazı yapımlar şunlardır: Hayat Bazen Talıdır, Siyah İnci, Dünya Hali, Tilki Yuvası, Şampiyon, Mucize 2, Leke.

21-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar