Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e nasıl başvuru yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e nasıl başvuru yapılır?
Ekranın sevilen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz dikkat çekmeye devam ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e nasıl başvuru yapılır? İşte tüm detaylar…

Zuhal Topal'la Yemekteyiz  programı ekranın en çok izlenen programlarından biri olmaya devam ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programına katılmanın şartları ise internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Yarışmaya katılmak ve hünerlerini sergilemek isteyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz seyircileri yarışmaya katılma şartlarını araştırıyor. Tv8'de yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı olmak için ne yapılması gerekiyor? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e başvuru şartları nelerdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e başvuru şartları nelerdir?

Farklı formatlarla yayınlanan yemek programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tv8 ekranından seyirciyle buluşuyor. Her hafta yarışmacıları ve çekişmeli sunumlarla ekrana gelen yarışmada Zuhal Topal'ın tatlı-sert sunumu seyirciyi ekrana bağlıyor. Gündüz kuşağı programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün saat 16.00'da ekrana geliyor. Zuhal Topal izleyicileri ise yarışmaya katılmanın yollarını araştırıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ocak Cuma 90. Bölümüyle ekrana gelmişti. Yine çok renkli ve iddialı yarışmacıların yer aldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de eğlenceli anlar kadar gerginlikler de yaşanıyor. Birbirinden lezzetli yemekler ve sofra sunumlarıyla dikkat çeken Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılmak için hangi şartları taşımanız gerekiyor?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz nasıl başvurabilirim?

Sevilen programa yarışmacı olarak katılmak isterseniz TV8 televizyonunun internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Kişisel bilgileriniz ve iletişim bilgilerinizin istediği forma, Tv8 sitesinde bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz sekmesinden ulaşabilirsiniz. Formda yer alan bilgiler doldurulduktan sonra sizden bir taahhütnameye de onay vermeniz isteniyor. 'Tv8 Seyirci Başvuru Taahhütnamesi' adını taşıyan belgeyi dikkatlice okuyarak onay kutucuklarını işaretleyebilirsiniz. Başvuru ve sonrasında sorun yaşamamanız için formu doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Gündüz kuşağının dikkat çeken ve ilgiyle izlenen yarışmasına katılmak ve bir birinden iddialı yarışmacılara rakip olmak isterseniz bu başvuru formu ile ilk adımınızı atabilirsiniz. Zuhal Topal'ın başarılı sunumu ve yarışmacıların iddialı yemekleriyle her hafta yeni yeni olaylar yaşanıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz heyecanına dahil olmak için başvuru yapabilirsiniz.

15-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar