Zümrüdü Anka konusu ve oyuncuları kimler?

Zümrüdü Anka konusu ve oyuncuları kimler?
Zümrüdü Anka konusu ve oyuncuları kimler? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zümrüdü Anka konusu ve oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Kanal D ekranlarının yepyeni yaz dizisi Zümrüdü Anka çok yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Oldukça iddialı bir proje ile adından söz ettiren Kanal D, yaz döneminin en çok izlenen kanalları arasında yer almayı planlıyor. Peki Zümrüdü Anka dizisi konusu nedir? Zümrüdü Anka dizisi oyuncuları kimler? Zümrüdü Anka dizisi karakter özellikleri nelerdir? İşte Kanal D ekranlarının yaz dizisi Zümrüdü Anka ile ilgili tüm merak edilenler...

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği Zümrüdü Anka dizisi çok yakında seyircisi ile buluşacak. Senaryosunda Can Sinan'ın yer aldığı Zümrüdü Anka dizisinin yönetmen koltuğunda ise, Cemal Şan oturmakta. Zümrüdü Anka dizisinin çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Zümrüdü Anka dizisi konusu

Zümrüdü Anka ne demek?

Simurg, Anka, Homa, Ruk ve Türk efsanelerinde yer aldığını bildiğimiz Zümrüdü Anka, kuş türüdür. Pers Mitolojisinde ilk olarak ortaya çıkmış olan Zümrüdü Anka'nın, bazı efsanelerde Kaf Dağının ardına kadar yükseklere uçabileceği ve bazı efsanelerde ise 500 yıl boyunca yaşamını sürdüren bir kuş olduğu anlatılmaktadır. Diğer bazı efsanelerde ise Zümrüdü Anka kuşunun ölümsüz olduğu söylenmektedir. Anlatılan diğer bilgilere göre, Zümrüdü Anka kuşu, diğer kuşlar ile iletişim sağlayıp onların sorularına cevap bile verebilmektedir.

Zümrüdü Anka dizisi konusu

Zümrüdü Anka dizisi ile ilgili henüz bilgiler kesinleşmiş değil. Ancak dizinin isminden çıktığımız yola göre, bol mücadele ve zorlukların yer aldığı bir aşk hikayesinin anlatılacağını düşünüyoruz. Engellerinde dizide ön planda olacağını düşündüğümüz Zümrüdü Anka'da, genel hikaye emek ve sabır ile birlikte Zümrüdü Anka kuşuna bile ulaşılabileceği anlatılabilir.

Zümrüdü Anka dizisi oyuncuları

Zümrüdü Anka dizisinde yer alacak oyuncular hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. Ancak dizi ile ilgili bilgiler kesinleştiğinde sizler ile paylaşacağız. Zümrüdü Anka dizisinin ekranlara gelmesini bizlerde sabırsızlıkla beklemekteyiz.

Cemal Şan kimdir?

1966 yılında dünyaya gelen başarılı isim Cemal Şan, Tunceli doğumludur. Eğitimini İşletme ve İktisat bölümlerinde tamamlasa da daha sonra başarılı yapımlarda yer almaya başladı. İlk olarak öykü ve şiirler yazmaya başlayan Cemal Şan, Ali Sakın Arkana Bakma filmi ile yönetmen hayatına başlamış oldu. Cemal Şan bir çok başarılı projelerde yer almıştır.

16-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar