1 Kasım 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

1 Kasım 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları
1 Kasım 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Yasak Elma, Üç Kuruş ve Kalp Yarası dizilerinin ekrana geldiği Pazartesi gününde en çok izlenen dizi hangisi oldu?

1 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu.

Yasak Elma, Kalp Yarası ve MasterChef Türkiye yapımlarının ekrana geldiği Pazartesi gününe bir yeni dizi daha dahil oldu. Çukur dizisinden sonra Ay Yapım'ın yeni iddialı dizisi Üç Kuruş dün akşam izleyiciyle buluştu. Peki Üç Kuruş ilk yayın gününde total, ab ve abc1 reyting gruplarında günü hangi sırada tamamladı? İşte dünün reyting sonuçları...

Total reyting grubunda Fox'un başarılı dizisi 'Yasak Elma' günün birinci sırada tamamlayan yapım oldu. Listenin ikinci sırasında ilk bölümüyle ekrana gelen 'Üç Kuruş', üçüncü sırada 'Esra Erol'da', dördüncü sırada 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber', beşinci sırada ise 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yer aldı.

AB reyting grubunda da günü birinci sırada tamamlayan yapım 'Yasak Elma' dizisi yer aldı. 'MasterChef Türkiye' listenin ikinci sırasında yer alırken, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Üç Kuruş' dizisi dördüncü, 'Yasak Elma'nın özet bölümü ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

ABC1 reyting grubunda da zirvede yer alan yapım değişmedi. 'Yasak Elma' ABC1'de de günü birinci sırada tamamlayarak Pazartesi gününün en çok izlenen dizisi oldu. 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ikinci, 'Üç Kuruş' üçüncü, 'MasterChef Türkiye' dördüncü, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

İlk bölümüyle tüm reyting gruplarında ilk 5'te yer almayı başaran Show TV'nin yeni dizisi 'Üç Kuruş' izleyiciden geçer not almayı başardı. Dizinin gelecek haftalarda 'Yasak Elma'yı zirveden alıp alamayacağı merakla bekleniyor.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 YASAK ELMA FOX
2 UC KURUS SHOW TV
3 ESRA EROL'DA ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 YASAK ELMA (OZET) FOX
7 KALP YARASI ATV
8 MASTERCHEF TURKIYE TV8
9 ATV ANA HABER ATV
10 SHOW ANA HABER SHOW TV

 

AB İLK 10 PROGRAM

1 YASAK ELMA FOX
2 MASTERCHEF TURKIYE TV8
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 UC KURUS SHOW TV
5 YASAK ELMA (OZET) FOX
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 KALP YARASI ATV
8 ESRA EROL'DA ATV
9 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D
10 SHOW ANA HABER SHOW TV

 

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

1 YASAK ELMA FOX
2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
3 UC KURUS SHOW TV
4 MASTERCHEF TURKIYE TV8
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 YASAK ELMA (OZET) FOX
7 ESRA EROL'DA ATV
8 KALP YARASI ATV
9 SHOW ANA HABER SHOW TV
10 ATV ANA HABER ATV

Not: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

canlitv.com

02-11-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar