Ünlü haber spikeri yaşadığı taciz olayını anlatırken isyan etti!

Ünlü haber spikeri yaşadığı taciz olayını anlatırken isyan etti!
Ünlü haber spikeri yaşadığı taciz olayını anlatırken isyan etti! Marmaray'da tacize uğradığını iddia eden Kanal D spikeri canlı yayında isyan etti!

Ünlü haber spikeri yaşadığı taciz olayını anlatırken isyan etti! Marmaray'da tacize uğradığını iddia eden Kanal D spikeri canlı yayında isyan etti! Kanal D spikeri kim? Kanal D Ana Haber izle. Şevval Şirin kimdir? Kanal D yayın akışı. Kanal D canlı izle. Kanal D ile ilgili tüm gelişmeler.

Kanal D ekranlarında hafta sonu yayınlanan haber programının sunucusu Şevval Şirin, sosyal medya hesabında isyan etti.

Ünlü haber spikeri yaşadığı taciz olayını anlatırken isyan etti!

Geçtiğimiz günlerde Marmaray'ın önünde arkadaşını beklerken tacize uğradığını söyleyen Kanal D spikeri Şevval Şirin, yaşadığı olayı anlatırken isyan etti. Twitter hesabında paylaşım yapan Şevval Şirin, olayı şu şekilde anlattı;

'Sizi çok beğendim tanışalım mı' diyerek sözlü tacizde bulunan kişiyi reddeden Şevval Şirin'e 'Niye böyle yapıyorsun beğendim seni diyorum' diyen kişi ünlü ismi tehdit etmiş. Olay ile iligli isyan eden Şevval Şirin, 'Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?' diyerek paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşım sonrasında büyük destek gören Şevval Şirin, daha sonra instagram hesabında, 'Bu olayı Twitter'da yazdığımda böyle bir destekle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim. Destekleyenler kadar yaşanan olaya rağmen beni suçlayan yüzlerce insan olması da bu ülkenin özeti. İstediğimiz saatte, istediğimiz yerde özgürce, korkusuzca olabileceğimiz günlere de kavuşuruz elbet.' dedi.

Şevval Şirin kimdir?

1996 yılında dünyaya gelen Şevval Şirin, Aydın Doğan İletişim Lisesi'nden mezun olduktan sonra Beykent Üniversitesi Televizyon Gazeteciliği ve Programcılığı bölümü'nde eğitimini tamamlayan Şevval Şirin, 2016 yılında Kanal D ekranlarında muhabir olarak çalışmaya başladı. Günümüzde ise Kanal D ekranlarında hafta sonu haberlerini sunmaktadır.

Kanal D' de bugün ne var? (2 Kasım Salı)

07:00 - Sihirli Annem

09:00 - Neler Oluyor Hayatta?

11:00 - Gelinim Mutfakta

15:45 - Ece Üner ile Susma

18:45 - Kanal D Ana Haber

20:00 - Çember: Kalpsiz

22:30 - Cehennem Melekleri 2

00:30 - Çembe: Kalpsiz

02:15 - Gelinim Mutfakta

04:15 - Ece üner ile Susma

02-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar