1 Mart 2022 Salı Reyting Sonuçları

1 Mart 2022 Salı Reyting Sonuçları
1 Mart 2022 Salı gününün reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Sonuçlara göre dünün reytinglerinde hangi yapım ne kadar izlendi?

TİAK tarafından ölçümlenen 1 Mart Salı 2022 reyting sonuçları belli oldu.

Baba, Destan, Evlilik Hakkında Her Şey, Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş ve Survivor All Star gibi iddialı yapımların ekrana geldiği 1 Mart Salı günü reytinglerinde hangi yapım ne kadar reyting aldı? Total, AB ve ABC1 izleyici kategorilerine göre dünün reytinglerini sizler için derledik.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI (İLK 10)

Total izleyici grubunda Salı günü en çok izlenen yapım Atv'de ekrana gelen 'Destan' dizisi oldu. Listenin devamı ise şöyle oluştu. 'Survivor All Star' ikinci, 'Üç Kız Kardeş' üçüncü, 'Baba' ise günü yedinci sırada tamamlayan yapım oldu. Bir süredir reytinglerde ciddi düşüş yaşayan TRT 1 dizisi 'Masumlar Apartmanı' ve Fox'ta yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizileri ise ilk 10'da yer alamadı.

AB REYTİNG SONUÇLARI (İLK 10)

AB izleyici grubunda ise liste bambaşka sıralamayla yeniden oluştu. AB'nin en çok izleneni 'Survivor All Star' olurken, Show'un iddialı dizisi 'üçüncü sırada yer aldı.

Total'de ilk 10'da yer alamayan 'Masumlar Apartmanı' ve 'Evlilik Hakkında Her Şey' AB'de ilk 10'a girmeyi başardı. 'Evlilik Hakkında Her Şey' dördüncü, 'Masumlar Apartmanı' ise günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

Kanal D'nin yeni dizisi 'Üç Kız Kardeş' ise iki sıra gerileyerek AB'de beşinci sırada yer aldı.

Total izleyici grubunda en çok izlenen yapım olan 'Destan' ise AB'de resmen çöktü. Dizi listenin sekizinci sırasında günü tamamladı.

ABC1 REYTİNG SONUÇLARI (İLK 10)

1 Mart 2022 Salı reyting sonuçlarının ABC1 izleyici grubunda da günü birinci sırada tamamlayan yapım 'Survivor All Star' oldu. AB'de kötü sonuçlar elde eden 'Destan' üçüncü, 'Baba' dizisi ise dördüncü sırada yer aldı.

Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi 'Üç Kız Kardeş' ise oldukça iyi sonuçlar elde etti. Dizi listenin altıncı sırasında günü tamamlayarak tüm izleyici kategorilerinde ilk 10'da yer almış oldu.

'Masumlar Apartmanı' sekizinci, 'Evlilik Hakkında Her Şey' ise dokuzuncu sırada günü tamamladı. İki dizi için tehlike çanlarının çaldığını özellikle 'Masumlar Apartmanı' dizisinin yakın zaman içerisinde izlenme oranlarında yükseliş trendine geçmemesi durumunda final kararının alınabileceğini ön görmek mümkün.

*TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 sıralamayı paylaşamıyoruz.

02-03-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar