Kara Tahta Dizisine 3 Sürpriz İsim!

Kara Tahta Dizisine 3 Sürpriz İsim!
TRT’nin yeni dizisi Kara Tahta için kadro oluşturulmaya devam ediliyor. Önemli isimlerin yer aldığı Kara Tahta’ya 3 sürpriz isim daha dahil oldu. İşte merak edilen o isimler…

TRT yeni sezona da bomba gibi başlıyor. Bünyesinde çok iyi yapımlarla devam eden, reytingleri iyi yerlerde olan dizilerine, yeni sezonda da yenilerini ekliyor. Son olarak Cuma günleri yayınlanan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 11 Şubat’ta ekranlara gelmeye başlamıştı. Yayına başlaması beklenen üç dizisi daha yolda… Üs Yapım’ın uzun süredir çalıştığı ‘Kara Tahta’ dizisinin ardından, TRT dijital için hazırlanan ‘Balkan Ninnisi’ romantik komedi dizisi ve ARC yapımcılığın üstlendiği ‘Kasaba Doktoru’ dizisi… Çekimlerine başlanan Kara Tahta dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile sezona hazırlanırken, oyuncu kadrosuna 3 yeni isim daha katılıyor. İşte o 3 sürpriz isim…

 

 Kara Tahta’ya 3 Yeni İsim Dahil Oldu!

ÜS Yapım’ın TRT için çektiği Kara Tahta dizisinin çekimleri geçen hafta Kartepe’de başladı. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu, Erkan Birgören’in kaleme aldığı dizide Miray Daner ve Furkan Andıç başrolleri paylaşıyor.

 

Son olarak diziye komedi rollerinde çok iyi performans sergileyen ve bu tarz roller için çok teklif alan Cengiz Bozkurt katılmıştı. Bu sefer ters köşe yaparak dram rolüyle izleyici karşısına Furkan Andıçlar’ın babası rolüyle çıkmaya hazırlanıyor. Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosu da böylelikle belli olmuştu. Dizi, Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt ve Onur Durmaz’dan oluşuyor.

 

Tv 100’den Birsen Altuntaş haberine göre; diziye 3 sürpriz isim daha katılıyor. Türk tiyatrosunun ödüllü isimlerinden Çiçek Dilligil dahil olurken, ayrıca Nizam Namidar ve Taylan Meydan da dizinin kadrosunda yer alacak isimlerden oldu.

 

Çiçek Dilligil

Arif karakterini canlandıracak Cengiz Bozkurt’tan sonra diziye Bozkurt’un eşi Sevgi’ye hayat verecek isim Çiçek Dilligil oldu. Usta oyuncu aynı zamanda dizide Atlas karakterini oynayacak Furkan Andıç’ın öğretmeni olarak seyirci karşısına çıkacak. Çiçek Dilligil en son geçtiğimiz sezon yayınlanan Tövbeler olsun dizisinde Hülya Necipli karakterine can vermişti.

 

Nizam Namidar

Projenin kadrosuna ayca Hikmet rolüyle Nizam Namidar katıldı. Nizam Namidar son olarak, 2019 yılında yine ÜS yapım imzalı olan TRT1 dizisi Benim Adım Melek’te Cumali Şirhan karakterine hayat vermişti.

 

Taylan Meydan

İskender karakteriyle de Taylan Meydan dahil oldu. Taylan Meydan son olarak, 2021 yılında Dijital platform olan BluTV’deki Hiç dizisinde Yusuf karakterine hayat vermişti. Ayrıca aynı yıl Star TV’de Kazara Aşk dizisinde rol almıştı.

Her Yerde Sen dizisinde yönetmen Ender Mıhlar ile çalışan ve çok da yakın bir arkadaşlık kuran Furkan Andıç, yine aynı yönetmen ile yeni dizide buluşuyor. Furkan Andıç son olarak Çatı Katı Aşk dizisi ile ekranlara gelmişti.

 

Bir gençlik dizisi olarak öne plana çıkan Kara Tahta’da Furkan Andıç’ı bir matematik öğretmeni olan Atlas karakteri olarak göreceğiz. Miray Daner ise en büyük çıkışı Vatanım Sensin dizisiyle yapmıştı. Mıhlar, en son yönetmenliğini üstlendiği BluTV dizisi Saygı’da yine Miray Daner’le birlikte çalışmıştı. Bu dizide de Miray Daner, Irmak isimli karaktere hayat verecek. Özellikle Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekranda ikili olarak uyumunu merak eden hayranları dizinin bir an önce çekimlerinin bitip yayınlanmasını bekliyor.

 

Lise yıllarındayken zorbalığa uğrayan Atlas yıllar sonra matematik öğretmeni olarak kendi okuduğu okula atanır. Eski aşkı Irmak ile yüzleşmek zorunda kalan Atlas’ın dönüşü merak uyandırıyor.

Kara Tahta dizisini heyecanla bekleyen izleyiciler, gençlere yönelik önemli toplumsal mesajları da dizi içinde görebilecekler. Dizinin Mart ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. 

02-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar