1 Mayıs Cuma Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

1 Mayıs Cuma Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
1 Mayıs Cuma günü televizyonlarda ne seyredildi? Diziler mi, yoksa filmler mi? Seyirciyi en fazla hangi kanal ekranına çekti? İşte 1 Mayıs Cuma Gününe ait reyting sonuçları!

1 Mayıs reyting sonuçları açıklandı. Yeni bir aya girilirken televizyonlarda seyirci en fazla hangi yapıma ilgi gösterdi ve yeni bölümleri yayınlanan yapımlar seyirciden ne kadar ilgi gördü? Kanal D’nin Arka Sokaklar’ı ve Show Tv’de yayınlanan Güldür Güldür Show’un yeni bölümleri kendilerine kaçıncı sıradan yer buldu. Koronavirüs günlerinde her gün yeni bölümle seyirci karşına gelen Tv 8’in amiral gemisi Survivor yeni bölümleri yayınlanan diziler karşısında ne yaptı? Haftanın son iş gününe ait reyting sonuçları belli olurken Total Grupta yine gelenek bozulmadı ve Tv 8’in Survivor’u yine ilk sırada yer aldı. İkinci sırayı Kanal D’nin Arka Sokaklar’ı alırken Fatih Portakal ile Fox Ana Haber kendine 3. Sırada yer bulabildi. İşte sıralamada ilk 10 listesi. 

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 1 MAYIS 2020

A/B GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 1 MAYIS 2020

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 1 MAYIS 2020

02-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar