10 Aralık 2018 Pazartesi | Reyting Sonuçları

10 Aralık 2018 Pazartesi | Reyting Sonuçları
10 Aralık 2018 Pazartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Dün yayınlanan hangi yapım reytinglerde üst sıralarda yer aldı?

10 Aralık Pazartesi günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları elimize ulaştı. Çukur, Söz, Yasak Elma ve Ege’nin Hamsisi dizilerinin mücadele ettiği günde en çok izlenen yapım hangisi oldu?

REYTİNG SONUÇLARI 10 ARALIK (TOTAL)

REYTİNG SONUÇLARI 10 ARALIK (AB)

ZİRVENİN ADI BU HAFTA DA DEĞİŞMEDİ

Show TV ekranlarının başarılı dizilerinden biri olan “Çukur” dizisi dün 46. bölümüyle ekranlara geldi. Geçen hafta tüm kategorilerde birinci sırada yer alan dizi bu hafta da aynı başarısını devam ettirdi.

Dizi total kategorisinde 11.1, ab kategorisinde 9.9, abc kategorisinde ise 12.0 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

“SÖZ” ZİRVE TAKİPÇİSİ

Star TV ekranlarında dün 63. bölümüyle ekranlara gelen “Söz” dizisi geçen haftaki total kategorisindeki yerini koruyarak günü 2. sırada tamamlarken, ab kategorisinde ise bir sıra yükselerek günü 3. sırada tamamlayan yapım oldu.

YASAK ELMA BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Fox ekranlarının en başarılı dizisi “Yasak Elma” dün 26. bölümüyle ekranlara geldi. Bu hafta oyuncu kadrosuna katılan oyuncularla dikkat çeken dizi total ve ab kategorisinde bir sıra yükselerek günü tamamladı. Dizi total kategorisinde 7,1 izlenme oranıyla dördüncü, ab kategorisinde ise 7,3 izlenme oranıyla üçüncü sırada yer aldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE REYTİNGLERİ

Öte yandan tv8 ekranlarının sevilen yarışma programları arasında yer alan "MasterChef Türkiye" yarışmacıları Kerem, Uğur, Meltem, Hakan ve Burcu ile yarı final haftasına giriş yaptı. "MasterChef Türkiye" yarı final haftasının ilk gününde total'de 12. sırada, ab kategorisinde ise günü 5. sırada tamamladı.

EGE'NİN HAMSİSİ BU HAFTA HANGİ SIRADA YER ALDI?

TRT'de yayınlanan "Ege'nin Hamsisi" dizisi dün ekranlara gelen yeni bölümüyle total'de 19. sırada yer alırken, ab kategorisinde günü 12. sırada tamamladı.

11-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar