10 Aralık Cuma Reyting Sonuçları

10 Aralık Cuma Reyting Sonuçları
10 Aralık Cuma günü yayınlanan dizi ve program reyting sonuçları belli oldu. Geçen hafta en çok izlenen Aziz dizisi bu hafta hangi sırada yer aldı? İşte dünün reyting sonuçları!

TİAK'ın ölçümlediği 10 Aralık Cuma reyting sonuçları belli oldu.

Dün birbirinden iddialı diziler izleyiciyle buluştıu. Kanal D'de Arka Sokaklar dizisi 607'nci yeni bölümüyle ekrana gelirken Fox'ta yayınlanan 'Aşk Mantık İntikam 25'nci bölümü yayınlandı.  Show TV'de Aziz 6'ncı bölümüyle yayınlanırken, Star TV'de Kaderimin Oyunu 2'nci bölümü, TRT 1'de Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 18'nci bölümü ve Tv8'de Kırmızı Oda'nın 55'nci yeni bölümü izleyiciyle buluştu. Oldukça iddialı dizilerin ekrana geldiği Cuma akşamı geçen hafta en çok izlenen dizi Aziz olmuştu. Aziz bu hafta da dünün reyting sonuçları ile zirvede yer almayı başardı mı?

10 ARALIK CUMA DÜNÜN REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 SIRALAMA

AB İLK 10 SIRALAMA

ABC1 İLK 10 SIRALAMA

Total, AB ve ABC1 izleyici gruplarının sonuçları saat 10:00-10:30 aralığında belli oldu.. Sonuçları bu sayfa üzerinden takip edebilir dilerseniz geçen hafta Cuma günü hangi dizi ve programın ne kadar izlediğini kontrol edebilirsiniz.

3 ARALIK CUMA GEÇEN HAFTA HANGİ DİZİ NE KADAR İZLENDİ?

Total'de geçen hafta en çok izlenen ve listenin birinci sırasında yer alan program atv'de yayınlanan "Esra Erol'da" oldu. Günün dizileri "Arka Sokaklar" ikinci sırada, "Aziz" üçüncü sırada, "Aşk Mantık İntikam" altıncı sırada, "Kırmızı Oda" ise günü dokuzuncu sırada tamamlayan yapım oldu.

AB izleyici grubunda birinci sırada yer alan yapım "Aziz" oldu. Günün diğer dizileri "Kırmızı Oda" üçüncü , "Aşk Mantık İntikam" dördüncü, "Kaderimin Oyunu" ise dokuzuncu sırada yer almıştı.

ABC1 izleyici grubunda da liste hemen hemen aynı oluşmuştu. "Aziz" yine birinci sırada yer alarak geçen haftanın reytinglerinde en çok izlenen dizi olmayı başarmıştı. Listenin devamında ise diğer diziler şöyle sıralandı; "Kırmızı Oda" beşinci, "Aşk Mantık İntikam" altıncı, "Arka Sokaklar" yedinci, "Kaderimin Oyunu" ise onuncu sırada günü tamamlamıştı.

Kaderimin Oyunu ilk bölümüyle total'de ilk 10'da yer alamadı ancak AB ve ABC1'de ilk 10'a girmeyi başardı. Dizinin bu hafta alacağı reyting devamlılığı için büyük önem taşıyor.

10 Aralık Cuma dünün reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandığında haberimizde olacak.

Canlitv.com

11-12-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar