Gönül Dağı 43. bölüm izle

Gönül Dağı 43. bölüm izle
Gönül Dağı 43. bölüm izle; Trt 1 ekranlarının gözde dizisi Gönül Dağı, 43. yen bölümü ile ekranlarda olacak. Gönül Dağı full Hd izlemek için tıklayınız.

Televizyon dünyasının sayılı projeler arasında yer alan Trt 1 dizisi Gönül Dağı, her cumartesi seyircisi karşısına çıkmaya devam ediyor. Günümüz konularını ele alırken, aynı zamanda örf adetlerimizi yaşatan dizi Gönül Dağı, bu akşam 43. yeni bölümü ile yayınlanacak. Peki bu hafta Gönül Dağı'nda neler yaşanacak? İşte tüm detaylar.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkan, Ferdi Sancar, Serkan Kuru, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk ve Ege Aydan'ın yer aldığı Gönül Dağı 43. bölümde Veysel ekranlara damgayı vuracak. Bir abisi olduğunu öğrenen Veysel, ömü boyunca sevgisini göremediği babasına daha da öfkelenecek. Peki Veysel'in Kenan'a yaklaşımı nasıl olacak? Veysel evi mi terkediyor? Gönül Dağı 43. bölüm ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar bu yazımızda.

Gönül Dağı 43. yeni bölüm full Hd kesintisiz izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Gönül Dağı 43. bölümde neler yaşanacak?

Gönül Dağı 43. bölümde Asya'nın abisi ev işlerine daha fazla dayanamaz ve evi terkeder. Soluğu Ramazan'ın yanında alan abisi, 'Ben evden kaçtım enişte. Ben nereye giderim ki? Beni döverler, kandırırlari dolandırırlar. Ya kötü yola düşersem? Evin tüm işini ben yapıyorum. evin kızı ben oldum resmen.' sözleri ile izleyenleri güldürecek. Yayınlanan 2. fragmanda ise Asya'nın Ramazan'a kaçtığını görüyoruz. Ramazan'a olan hislerini dile getiren Asya, herkesi şaşkına çevirecek. Öte yandan Zahide ile Sefer'in gurbeti sona erer. Yeni evlerine yerleşen çift, geçimlerini ise köfte ekmek satarak sağlayacaklardır. Peki Ramazan, Asya ile neler yaşayacak? Tüm merak edilenler bu akşam 20:00'da Trt 1'de!

Gönül Dağı geçtiğimiz hafta neler yaşandı!

'Bir anam vardı o evde beni ayakta tutan adamın biri geldi 2 günde ne kadar izimiz varsa sildi attı.' sözleri ile herkesi gözyaşlarına boğan Veysel, Kenan'ın gelişi ile tüm umudunu yitirmişti. Düğüncü Muammer ve Döndü'nün Kenan'a olan ilgisinden rahatsız olan Veysel, evden ayrılmayı kafasına koymuştu. Diğer yandan Asuman'ı istemeye gelen dünürleri öğrenen Ramazan Gedelli'yi şok eden bir anons yapmıştı.

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı 43. bölümü ile bu akşam 20:00'da Trt 1'de!

11-12-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar