10 Eylül Salı Reyting Sonuçları

10 Eylül Salı Reyting Sonuçları
10 Eylül Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Moldova - Türkiye karşılaşması mı, Kimse Bilmez mi, Masterchef Türkiye mi izlendi? İşte 10 Eylül 2019 Salı reyting sonuçları!

10 Eylül Pazartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Dün prime time’da TRT 1 ekranında 4-0 Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan Moldova - Türkiye milli mücadelesi yayınlanırken Fox ekranında Yaparsın Aşkım, Atv’de Kimse Bilmez, Tv8’de Masterchef türkiye, Show TV’de ise Hababam Sınıfı izleyiciyle buluştu.

MİLLİ KARŞILAŞMA TÜM KATEGORİLERDE ZİRVEDE

10 Eylül Pazartesi reyting sonuçları tüm kişiler (TOTAL) ve AB kategorilerinde Moldova - Türkiye karşılaşması en çok izlenen program oldu. Karşılaşma tüm kişilerde izlenme oranı ve izlenme payı, ab kategorisinde ise izlenme oranı ve izlenme payı ile birinci sırada yer aldı.

KİMSE BİLMEZ NE KADAR İZLENDİ?

Yayından kaldırılacağı iddia edilen atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez dün 13. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Ali’nin Sevda’ya aşkını ilan ettiği bölüm TOTAL kategorisinde izlenme oranı ve izlenme payı ile üçüncü, AB kategorisinde ise izlenme oranı ve izlenme payı ile yedinci sırada yer aldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Elemeden kurtulmak isteyen kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyununda istenen "5 Çayı" menüsünü hazırladı. Şefler mavi takımın menüsünü beğendi böylelikle mavi takım elemeden kurtulmuş oldu.

Elenme riskiyle karşı karşıya kalan mavi takımın yarışmacıları eleme potasına yazılmamak için bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele verdiler. Kırmızı takımın yarışmacıları Şef Danilo Zanna tarafından hazırlanan Un Giorno da Ricordane isimli italyan yemeğini hazırladı. En beğenilen yemek Batuhan'ın hazırladığı oldu. Böylece bireysel dokunulmazlığı kazanan isim belirlenmiş oldu.

Kırmızı takımdan Eda, Orhan, Ekin ve Nalan eleme yarışında Mehmet Şef'in hazırladığı Mısır Püresi Üzerinde Kuzu Sırtı yemeğini hazırladılar. Şefler hem görünüş hem lezzet olarak Mehmet Şef'in tabağına en yakın yemeği Ekin'in hazırladığını dile getirirken yarışmaya veda eden isim Nalan oldu.

Masterchef Türkiye dün akşam (9 Eylül Salı) yayınlanan bölümüyle ab kategorisinde izlenme oranı ve izlenme payı ile üçüncü, total kategorisinde ise izlenme oranı veizlenme payı ile günü alıncı sırada tamamladı.

11-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler