10 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklandı!

10 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklandı!
10 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklandı! Pazar günü hangi dizi daha çok izlendi? Pazar günü reyting sonuçları. Savaşçı reyting sonuçları.

10 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 reyting sonuçları. Kardeş Çocukları reyting sonuçları. Survivor Panorama Hafta Sonu reyting sonuçları. Savaşçı reyting sonuçları. Elimi Bırakma reyting sonuçları. Pazar günü hangi dizi daha çok izlendi? İşte 10 Şubat Pazar günü reyting sonuçları ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

10 Şubat Pazar günü ekranlara gelen Elimi Bırakma, Savaşçı, Survivor Panorama Haftasonu, Kardeş Çocukları gibi dizilerin yer aldığı reyting sonuçlarında hangi dizi birinci oldu? İlk üç sıraya hangi diziler girdi? İşte 10 Şubat reyting sonuçları.

10 Şubat Pazar reyting sonuçları henüz açıklandı. Peki hangi dizi daha çok izlendi? Survivor mu? Kardeş Çocukları mı?.

10 Şubat Pazar Günü reyting sonuçları

10 Şubat 2019 reyting sonuçlarına göre, Star Tv ekranlarının başarılı dizisi Kardeş Çocukları 16,23 share ile ilk sırada yer alırken, Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, 15,37 share ile ikinci sırada yer aldı. Ücüncü sırada ise 14,34 share ile Tv 8 ekranlarının gözde yarışmalarından Survivor Türkiye Yunanistan vardı.

10 Şubat AB grubuna bakacak olursak, Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kardeş Çocukları 17,11 share ile ilk sıraya oturdu. İkinci sırada ise 14,05 share ile Tv 8 ekranlarının başarılı yarışması Survivor Türkiye Yuananistan yarışması yer aldı. Ab grubunda üçüncü sırada ise yeniden ekranlara gelmeye başlayan Kanal D ekranalrının komedi programı Çok Güzel Hareketler 2, 13,55 share ile ilk üçüncü sırada yer almayı başardı.

Geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarına göre;

03 Şubat Pazar günü reyting sonuçlarında Total grupta, ilk sırada Survivor Türkiye Yunanistan yarışması 18,02 share alırken, Kardeş Çocukları dizisi 14,83 share ile ikinci sırada yer almıştı. Üçüncü sırada ise 15,49 share ile Savaşçı dizisini gördük. 

03 Şubat Pazar günü reyting sonuçlarında AB grubunda, ilk sırada Survivor Türkiye Yunanistan yarışması 15,27 share alırken, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu programı 15,89 share ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise Erkenci Kuş dizisi 12,35 share almıştı.

11-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler