11 Kasım Pazar reyting sonuçları

11 Kasım Pazar reyting sonuçları
11 Kasım Pazar reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün yayınlanan yapımların izlenme oranları belli oldu. İşte dünün reytingleri.

11 Kasım Pazar reyting sonuçları elimize ulaştı. Savaşçı, O Ses Türkiye, Ağlama Ane, Bir Litre Gözyaşı ve Elimi Bırakma gibi yapımların yayınlandığı günde reyting listelerinde kim birinci oldu? İşte dünün reytingleri;

11 KASIM PAZAR TOTAL REYTİNGLERİ

11 KASIM PAZAR AB REYTİNGLERİ

TOTAL’DE ZİRVENİN ADI SAVAŞÇI

Fox ekranlarında yayınlanan, başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Savaşçı dizisi dün yayınlanan bölümüyle TOTAL’de 7,64 izlenme oranı ve 18,51 izlenme payı alarak birinci sırada yer aldı. Dizi AB'de aldığı 5,04 izlenme oranı ve 15,23 izlenme payı ile günü dördüncü sırada tamamladı.

AB’DE YİNE ZİRVE O SES TÜRKİYE’NİN

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı geçtiğimiz hafta aldığı oranları korumayı başardı. 4 Kasım Pazar günü  total’de 3. sırada, ab’de birinci sırada yer alan yarışma programının bu hafta da sonuçlarında bir değişiklik olmadı. O Ses Türkiye  total’de 5,45 izlenme oranı ve 13,44 izlenme payı ile 3. sırada yer alırken, ab'de 6,12 izlenme oranı ve 15,86 izlenme payı ile 1. sırada yer aldı.

ELİMİ BIRAKMA YERİNDEN MEMNUN

TRT 1 ekranlarının başarılı dizileri arasında yer alan Elimi Bırakma, geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başardı. Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Seray Gözler, Burak Tamdoğan, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi bu hafta da  günü total’de 5. sırada, ab’de 2. sırada kapattı.

AĞLAMA ANNE YÜKSELİŞTE

Geçtiğimiz hafta Pazar günü yayınlanan bölümüyle total’de 10. sırada, AB’de 7. sırada yer alan Ağlama Anne dizisi bu hafta iki grupta da yükseliş gösterdi. Başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Ağlama Anne dizisi 11 Kasım Pazar reytinglerinde total’'de 5. sıraya, ab'de 7. sıraya yükseldi.

BİR LİTRE GÖZYAŞI İLK 10’DA

Gerek hikayesi, gerek oyuncu kadrosuyla Kanal D’nin hatta yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Bir Litre Gözyaşı dizisi maalesef beklenen ilgiyi görmedi. Dizi dün yayınlanan bölümüyle total’de 3,58 izlenme oranı ve 8,26 izlenme payı ile 10. sırada, ab reytinglerinde ise 3,35 izlenme oranı, 8,2 izlenme payı alarak günü 6. sırada tamamladı.

12-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar