12 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları

12 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları
12 Kasım Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün yayınlanan yapımların izlenme oranları belli oldu. İşte dünün reytingleri...

12 Kasım Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı. Çukur, Söz, Yasak Elma ve Ege'nin Hamsisi gibi yapımların yayınlandığı günde reyting listelerinde kim birinci oldu? İşte dünün reytingleri...

12 KASIM PAZARTESİ REYTİNGLERİ (TOTAL)

12 KASIM PAZARTESİ REYTİNGLERİ (AB)

Zirvenin adı Çukur!

Ay Yapım tarafından Show TV için hazırlanan Çukur dizisi dün 42. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla seyirciyi ekran başına kitlemeyi başaran yapım bu haftayıda zirvede bitirdi.

Dün #babam etiketiyle sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başaran Çukur, total’de 10,43 izlenme oranı, ab’de ise 10,11 izlenme oranıyla, tüm kategorilerde günü birinci sırada tamamlamayı başardı.

Söz zirveye çok yakın!

Pazartesi gününün diğer iddialı yapımı Söz; dün Star TV ekranlarında yayınlanan 59. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi dün yayınlanan bölümüyle total kategorisinde geçen haftaki konumunu koruyarak 2. sırada, ab kategorisinde ise bir sıra yükselerek 3. sırada yer aldı.

Yasak Elma yükselişte!

Günün diğer iddialı yapımı Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma; 22. bölümüyle ekranlara gelen dizi geçen hafta aldığı oranlara yakın grafik sergiledi. Total kategorisinde 5. sırada yer alan dizi, ab kategorisinde de 3. sıraya kadar yükselerek günü tamamladı.

Ege’nin Hamsisi reytinglerde ne yaptı?

TRT'nin komedi aile dizisi Ege'nin Hamsisi, 17. bölümüyle ekranlardaydı. Çukur, Söz ve Yasak Elma gibi iddialı yapımların karşısında reyting mücadelesi veren dizi total kategorisinde 13. sırada, ab kategorisinde ise 9. sırada yer aldı.

Bir Umut Yeter sessiz sedasız final yaptı!

Ekran macerasına 5 hafta önce Kanal D ekranlarında başlayan Bir Umut Yeter, 6. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi final bölümüyle total kategorisinde 64. sırada, ab kategorisinde ise 56. sırada yer alarak günü tamamladı.

13-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar